Yeni başlayan için nargile tütün önerisi

ysnsuer55

80+
Reaksiyon skoru
1
Beyler adalyanın bir kaç tütünü denedim fakat damak tadıma uymadı pek , güzel kaliteli tütün öneriniz var mı?

ben genelde tumbaki boss vs meyveli tütünlerini alıyorum genelde karpuz çilek buz vs nane olmayan seçiyorum genelde ve elimde 2-3 çeşit meyveli tütünü karıştırıyorum tadı şahsen güzel oluyor hem de içim de de sıkıntı yaratmıyor (fazla ferah olmuyor)
kola lı tütün deneyin oda güzel

ben genelde tumbaki boss vs meyveli tütünlerini alıyorum genelde karpuz çilek buz vs nane olmayan seçiyorum genelde ve elimde 2-3 çeşit meyveli tütünü karıştırıyorum tadı şahsen güzel oluyor hem de içim de de sıkıntı yaratmıyor (fazla ferah olmuyor)
kola lı tütün
kola lı tütün deneyin oda güzel
favori tütünü söyler misin hocam

Bisküvi ve çilek karışımı , pişmiş şeftali, marilyn monroe, anason, cappucino seviyorum. Klasik Love-Lady karışımı, izmir romantik, bakü night da meyve ve hafif fresh için güzeldir.

Abuk subuk karışımlar yerine, direkt kavun seçersen iyi olur. Hem sade, hem hafif, hem çok lezzetli.

Reis başlama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,181
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri