Neler Yeni

Yeni baslayanlar icin bu program uygunmudur?

Kroxzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Umut
spora yeni başladım ve hoca böyle bir program verdi ne düşünüyorsunuz eklemem gereken birseyler vs varmi ?
15 DAKİKA KOŞU BANDI

CHEST PRESS MACHINE-G1

BUTTERFLY-G2

FRONT PULLDOWN-S1

SEATED CABBLE ROW-S2

MİLİTARY PRESS

LATERAL RAISE

BARBELL CURL

PUSHDOWN

LEG EXTENSION-B1

LEG CURL-B2

AsabiHoroz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Furkan Sünney
amaç kilo almak mı vermek mi yoksa kaslanmak mı onu da yazsan, boy kilo da yazsan mesela daha yardımcı olunur gibi hacı

Kroxzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amaç kilo almak mı vermek mi yoksa kaslanmak mı onu da yazsan, boy kilo da yazsan mesela daha yardımcı olunur gibi hacı
hocam bilmiyordum kusura bakmayın
kilo 90
boy 1.80
amaç kaslanmak kilo vermek vs

AsabiHoroz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Furkan Sünney
Başlangıç için ideal 1-2 hafta böyle kondisyon yaparsın sonra zaten hoca antrenmanını tekrar yazar, bölge bölge çalışırsın. Ekstra olarak kardiyoyu spor sonu yap. beslenmene dikkat et yeter dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de kendini zorla ama çok zorlama sakatlık fena bir şey aklında bulunsun

Kroxzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Umut
Başlangıç için ideal 1-2 hafta böyle kondisyon yaparsın sonra zaten hoca antrenmanını tekrar yazar, bölge bölge çalışırsın. Ekstra olarak kardiyoyu spor sonu yap. beslenmene dikkat et yeter dostum
şu anlık bu program ile devam etmem mantıklı o zaman ? 3 4 hafta sonra herhangi bir supplement kullanmam lazimmi ?

Bir de kendini zorla ama çok zorlama sakatlık fena bir şey aklında bulunsun
hocam ilk gün yuklendim baya yerimden kalkamıyorum :D

AsabiHoroz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Furkan Sünney
şu anlık bu program ile devam etmem mantıklı o zaman ? 3 4 hafta sonra herhangi bir supplement kullanmam lazimmi ?

hocam ilk gün yuklendim baya yerimden kalkamıyorum :D
Ben supplement kullanmadım hiç o yüzden bilemem. Protein ağırlıklı beslenmelisin ben öyle yapmıştım. İlk günler normal o hacı, uzun zaman spor yapmadıysan kaslar 'ne oluyor la' diyor. Alışırsın 2-3 güne. Hazır spora başlamışken bir de diyetisyene(devlet olur, özel olur, spor salonunda varsa o olur) git o sana beslenme listesi yapsın.

Kroxzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Umut
Ben supplement kullanmadım hiç o yüzden bilemem. Protein ağırlıklı beslenmelisin ben öyle yapmıştım. İlk günler normal o hacı, uzun zaman spor yapmadıysan kaslar 'ne oluyor la' diyor. Alışırsın 2-3 güne. Hazır spora başlamışken bir de diyetisyene(devlet olur, özel olur, spor salonunda varsa o olur) git o sana beslenme listesi yapsın.
eyvallah hocam çok teşekkür ediyorum

Top Bottom