Neler Yeni

Yeni başlayanlar için kamera önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
murat akın
Kardeşime doğum günü için bir kamera almak istiyorum. Biraz hevesi var ben de kameralardan pek anlamıyorum ve piyasa hakim değilim. Bütçe olarak 3-5k civarında ayırmayı planlıyorum. Nasıl bir model önerirsiniz ? 2.el mi almam daha mantıklı olur yoksa 0 mı yardımcı olursanız sevinirim.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Göktuğ Demircan
canon 600D öneriliyor genelde parça bolluğu vb. konular yüzünden bir ara bende almayı düşünüyordum araştırma yaptım ama pek anlam çıkaramadım bende şehrindeki bir fotoğrafçıya gidip bunu danıştım aklımda aslında aynasız bir model (sony nex5) vardı ama sorduğumda aldığım cevap "aynasız modeller iyi hoş ama ekranda gördüğün renk ile gerçekteki tutmadığı için pek amatörlere göre değil ayrıca sony cihaza uygun lenslerde pek kolay bulunmuyor" oldu sonra ne önerirsin dediğimde "canon 600D olabilir" dedi ama alırken dikkat etmeni öneririm kameralarda shutter (fotoğraf çekerken duyduğun sesi çıkartan şey yani mekanizmanin açılıp kapanma durumu) denen bir olay var arabalardaki km olayına denk geliyor alırken sormani ve İnternetten kaç olursa çok kaç olursa az olduğuna bakmanı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,056,944
Üyeler
167,911
Son üye
kuzeykore
Top Bottom