Neler Yeni

Yeni başlıyorum, önerilerinizi almak istiyorum

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
Arkadaşlar programlama, yazılım işleriyle uğraşmayı düşünüyorum. Nereye yönelmeliyim, başlangıç için önerileriniz nelerdir? İlerleyen dönemlerde para kazandıracak bir iş haline gelmesini de istiyorum açıkcası. Önerisi olan yardımcı olursa çok sevirim. Teşekkürler

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Web üzerine tavsiye istiyorsan sana en iyi yardımcı olacak üstad budur :) @Redmental

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
Arkadaşlar programlama, yazılım işleriyle uğraşmayı düşünüyorum. Nereye yönelmeliyim, başlangıç için önerileriniz nelerdir? İlerleyen dönemlerde para kazandıracak bir iş haline gelmesini de istiyorum açıkcası. Önerisi olan yardımcı olursa çok sevirim. Teşekkürler
ileride para olarak en mantıklısı web üzerine olanlar web tasarım geliştirme html-css-php-javascript bunlar kullanılıyor genelde

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
ileride para olarak en mantıklısı web üzerine olanlar web tasarım geliştirme html-css-php-javascript bunlar kullanılıyor genelde
Hayır , web işi iyi fakat daha fazla para kazanılan alanlar var.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani genelde bu tarz kişilere bir şey demiyorum ama benim alanım hakkında yardım isterse elimden geleni yaparım.
Kral açıkcası çok fazla bilgim yok. Ama ilgi ve alakam var. Üstüne düşsem günün tamamında uğraşırım. Önerin varsa, yardımcı olursan mutlu olurum.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Kral açıkcası çok fazla bilgim yok. Ama ilgi ve alakam var. Üstüne düşsem günün tamamında uğraşırım. Önerin varsa, yardımcı olursan mutlu olurum.
Udemy üzerinden web programlama dersleri al. Yazılım sektörüne giriş için birebir. Geriye kalan şeyleri kendin araştırıp gelişmen lazım.

omer08can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ömer Can
Arduino gibi basit dillerle ya da python la başlayabilirsiniz ama iyice pekiştirerek ilerlemek istiyorsanız ilk blok sonra arduino gibi bir dil sonra python C+ ve C ile gidebilirsiniz işinize yarar ya da C+ tan sonra java ve C diye gidebilirsiniz

Top Bottom