Yeni başlıyorum, önerilerinizi almak istiyorum

Xeaph

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
441
Arkadaşlar programlama, yazılım işleriyle uğraşmayı düşünüyorum. Nereye yönelmeliyim, başlangıç için önerileriniz nelerdir? İlerleyen dönemlerde para kazandıracak bir iş haline gelmesini de istiyorum açıkcası. Önerisi olan yardımcı olursa çok sevirim. Teşekkürler

Web üzerine tavsiye istiyorsan sana en iyi yardımcı olacak üstad budur :) @Redmental

Arkadaşlar programlama, yazılım işleriyle uğraşmayı düşünüyorum. Nereye yönelmeliyim, başlangıç için önerileriniz nelerdir? İlerleyen dönemlerde para kazandıracak bir iş haline gelmesini de istiyorum açıkcası. Önerisi olan yardımcı olursa çok sevirim. Teşekkürler
ileride para olarak en mantıklısı web üzerine olanlar web tasarım geliştirme html-css-php-javascript bunlar kullanılıyor genelde

Yani genelde bu tarz kişilere bir şey demiyorum ama benim alanım hakkında yardım isterse elimden geleni yaparım.
Kral açıkcası çok fazla bilgim yok. Ama ilgi ve alakam var. Üstüne düşsem günün tamamında uğraşırım. Önerin varsa, yardımcı olursan mutlu olurum.

Kral açıkcası çok fazla bilgim yok. Ama ilgi ve alakam var. Üstüne düşsem günün tamamında uğraşırım. Önerin varsa, yardımcı olursan mutlu olurum.
Udemy üzerinden web programlama dersleri al. Yazılım sektörüne giriş için birebir. Geriye kalan şeyleri kendin araştırıp gelişmen lazım.

Arduino gibi basit dillerle ya da python la başlayabilirsiniz ama iyice pekiştirerek ilerlemek istiyorsanız ilk blok sonra arduino gibi bir dil sonra python C+ ve C ile gidebilirsiniz işinize yarar ya da C+ tan sonra java ve C diye gidebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,927
Üyeler
184,998
Son üye
serkanakahs
Geri