yaşadığından emin misin kankaYeni aldığım beta balığım sürekli yerde yatıyor aynı yerden birde kardeşime aldık onunki sürekli yüzüyor ne olmuş olabilir acaba ilk beta deneyimim olduğundan pek bilgim yokta
Yaşıyo nefes alıp veriyoyaşadığından emin misin kanka
Kardeşinin balığı ile seninki aynı akvaryumda mı?Yeni aldığım beta balığım sürekli yerde yatıyor aynı yerden birde kardeşime aldık onunki sürekli yüzüyor ne olmuş olabilir acaba ilk beta deneyimim olduğundan pek bilgim yokta
Yok onunki ayrıKardeşinin balığı ile seninki aynı akvaryumda mı?
Suyu 2 kere değişti ondan yormuş olabilirim balığıYeni alındıysa su değişikliği yormuş olabilir. Ama hasta bir balıkta almış olabilirsin.
Suyu değiştirdiğin zaman suya damlatman gereken bir su ve eklemen gereken bir tuz tarzı bir şey var. Onları kullanıyor musun?Yok onunki ayrı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Suyu 2 kere değişti ondan yormuş olabilirim balığı
Bana öyle bir şey vermedilerSuyu değiştirdiğin zaman suya damlatman gereken bir su ve eklemen gereken bir tuz tarzı bir şey var. Onları kullanıyor musun?
Vermezler zaten senin alman lazım hocamBana öyle bir şey vermediler
Onu biliyorum ikisi ayrı odalarda birde o dedikleriniz ne olarak geçiyor betaya özel birşeymi alayım onlarıVermezler zaten senin alman lazım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca beta balığının yanına başka balık koymayın söylediler mi bilmiyorum saldırıp öldürüyorlar.
Betaya özel değil. Şimdi bakıp geldimOnu biliyorum ikisi ayrı odalarda birde o dedikleriniz ne olarak geçiyor betaya özel birşeymi alayım onları
Zaten çeşme değil direk içme suyu kattımBetaya özel değil. Şimdi bakıp geldim
Birisi akvaryum tuzu. https://www.akvaryumexpress.com/petdoor-metilenli-akvaryum-tuzu-100-ml ben bu ürünün aynısını kullanıyorum
Diğeri de Water Conditioner diye geçiyor Su düzenleyici de diyebiliriz. Ben https://www.hepsiburada.com/reeflowers-effective-conditioner-85-ml-pm-ptrefec85 Bu ürünü kullanıyorum talimatları yazıyor üstünde.
Ayrıca akvaryuma koyacağın suyu bir şişeye doldurup 2 hafta beklet değiştirmeden. direk çeşmeden doldurma. Her değiştireceğin zaman bunu yap.
Birde suyun sıcaklığı önemli demişler internette ısıtıcı kullanıyormusunuz siz birde sorumu cevapladığınız için teşekkürlerZaten çeşme değil direk içme suyu kattım