20.000₺'ye Kadar Oyuncu Koltuğu Önerisi Verirseniz Sevinirim.

Pair

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Merhaba, güncel olarak XDrive 15'Li oyuncu koltuğunu çok uzun süredir kullanmaktayım ve artık süngerinde çok ezilme olduğu için rahatsız etmeye başladı çok fazla ve yeni koltuk bakıyorum. Güncel fiyatlarda en rahat edebileceğim ve en performanslı koltuğu iletme şansınız var mıdır acaba bildiğiniz veya deneyimlediğiniz.

Merhaba, güncel olarak XDrive 15'Li oyuncu koltuğunu çok uzun süredir kullanmaktayım ve artık süngerinde çok ezilme olduğu için rahatsız etmeye başladı çok fazla ve yeni koltuk bakıyorum. Güncel fiyatlarda en rahat edebileceğim ve en performanslı koltuğu iletme şansınız var mıdır acaba bildiğiniz veya deneyimlediğiniz.
Hawk future serisini kullanıyorum, fiyatına göre gerçekten iş görüyor öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair
Wraith ta satilan fileli bir koltuk var ona bak bir.

• Beğen

1 yıldır kullanıyorum. Uzun süreler bilgisayar başında bulunuyorsan kesinlikle öneririm. Varsa başka sorun sorabilirsin hocam...
Teşekkür ederim, Pandora Pro almayı düşünüyorum hem işim bilgisayar başında olduğu için hem de oyun oynadığım için çok fazla oturuyorum XDrive 15'li kullanırken 3 sene içerisinde süngerde çökme yaptı ve çok rahatsız ediyor Exvega'da bunun olmayacağını umuyorum kalite açısından siteyi ve yorumları inceledim biraz garanti olarak da firma kendisine güveniyor sanırım. Bunun dışında Pandora Pro alırken geliştirmeler bölümünde ek ücret karşılığı yaslanma ve oturma bölümüne eklenen visco sünger mevcut, koltuk ömrünü uzatmak ve oturma rahatlığını artırmak için bunları almak gerekli mi ne gibi farklılık olur?

Abi alan olsa var ya şu bütçeye baba koltuğu alacaksın hem bütçe hem de alanım olmadığı için 15li plus kullanıyorum bende eğer alanınız var ise rahatlamak isterseniz benim tercihim bu olurdu hayali bile güzel :D

• Beğen
Geri