Neler Yeni

Yeni Bilgisayar Sistemi Önerileri

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
Bence kasayı Rajintek zofos Ultra ile değiştir. Sıvı soğuymayı 420mm yükselt kafan rahat olsun. Kalan parayla 4tb 990 pro yap geç :D
kankam iyi güzel hoş belki hacim olarak büyüktür elbette. Ama hiç estetik gelmedi nedense kasa bana :D

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
SERHAT BOZBAYIR

asko56

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba. Belirttiğim üzere bir sistem toplamak istiyorum. Eksik gedik veya önereceğiniz tecrübelerinize dayanarak yardımlarınızı beklemekteyim. Fiyatlar aşağı yukarı oynayabilir Teşekkürler

ASRock X870 Steel Legend WiFi - ATX - Socket AM5 - AMD X870 Chipset Anakart

Corsair Dominator Titanium RGB 32 GB (2x16) 7200 MHz CL34 CMP32GX5M2X7200C34W DDR5 Ram (4x16)

AMD Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 4.7 GHz İşlemci

Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu

Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD (2x)

Corsair iCUE 5000T RGB CC-9011231-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası

THERMALTAKE TOUGHPOWER PF1 ARGB 80PLUS PLATINUM 1200W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor X 11322-01-40G 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı​

nvdia nın yeni 5000 serisi kartları tanıtıldı asla amd karta para yatırmam diger parçaları alıp ekran kartını idarelik 2.el bir kart alıp 5070 beklerdim.

2. sistem olmamış anormal kazık

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
şimdiden hayırlı olsun hocam.

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış

Corsairin kasaları cok garip duruyo ya hocam Bence H7 FLOW 2024 e de göz atın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rtx 5000 serisinden kart alın derim ayrıca. Amdci olsamda amd tepeye oynamayacak bu sene 5070ti yada 5080 yakısır bu sisteme
Nzxt' yi direkt eledim teşekkür ederim. Baştan bakmadım beğenmediğim için. Anormal konusundaki durumu anlayamadım. Açık izah eder misin rica etsem

nvdia nın yeni 5000 serisi kartları tanıtıldı asla amd karta para yatırmam diger parçaları alıp ekran kartını idarelik 2.el bir kart alıp 5070 beklerdim.

2. sistem olmamış anormal kazık
Siz nasıl amd karta para yatırmazsanız, Bizde Nvidia'ya yatırmıyoruz anormal kazık. Tercih meselesi.
Olmayan nedir? Daha ucuza hazır sistemler var evet patlak parçalar vs. Görsel ve istek doğrultusunda parçalar çıkınca fiyat bu denli oluyor. Daha iyi bir öneriniz var ise dizip atabilirsiniz bizlerde bakarız

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Vay be hocam h7 flow elenir mi ya

Birde hocam ramlari 2x32 seklinde alın Am5 platformu 4x16 da 7000 mhz lere rahat ulaşamıyor

asko56

80+ Silver
Nzxt' yi direkt eledim teşekkür ederim. Baştan bakmadım beğenmediğim için

Siz nasıl amd karta para yatırmazsanız, Bizde Nvidia'ya yatırmıyoruz anormal kazık. Tercih meselesi.
Olmayan nedir? Daha ucuza hazır sistemler var evet patlak parçalar vs. Görsel ve istek doğrultusunda parçalar çıkınca fiyat bu denli oluyor. Daha iyi bir öneriniz var ise dizip atabilirsiniz bizlerde bakarız
arkadaşım

1. tercih ettigniz anakartın hiçbir yerde stogu yok

2. tercih ettginiz ram tanesi 16 bin tl siz 16x4 isteginiz var 32 bin tl rame yatırılmaz

3. 100 bin tl yi daha dengeli ve master klasman parçalar almak var iken orta üst klasman parçalar ile çarçur etmeniz yanlış

4. beyaz diye fazla para verip çok alt parçalara düşülmez görsel olarak bir fark yok haberiniz olsun beyaz olunca madalya takmıyorlar daha optimal daha güzel bir sistem dizebilirsiniz

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
Vay be hocam h7 flow elenir mi ya

Birde hocam ramlari 2x32 seklinde alın Am5 platformu 4x16 da 7000 mhz lere rahat ulaşamıyor
Anakartta Gigabytei, Msı, Asrock arasında gidip geldim en son Asrock' ta karar kıldım. 4x16 da ulaşamamasında'ki sebep nedir? Bios tan kaynaklı mı yoksa daha tam oturmadığını için mi ddr5

arkadaşım

1. tercih ettigniz anakartın hiçbir yerde stogu yok

2. tercih ettginiz ram tanesi 16 bin tl siz 16x4 isteginiz var 32 bin tl rame yatırılmaz

3. 100 bin tl yi daha dengeli ve master klasman parçalar almak var iken orta üst klasman parçalar ile çarçur etmeniz yanlış

4. beyaz diye fazla para verip çok alt parçalara düşülmez görsel olarak bir fark yok haberiniz olsun beyaz olunca madalya takmıyorlar daha optimal daha güzel bir sistem dizebilirsiniz
Arkadaşım öncelikle
1. Stok olmadığını nerden biliyorsun ? Ayrıca kart belki elimde?

2. Önereceğin daha iyi ram varsa öneriye açığım

3. Çarçur etmeden sistem önerebilirsin.

4. Beyaz diye dizilmedi sistem. Madalya takıldığını da söyleyen olmadı. Optimal sistemini dizersin önerirsin öneriye açığız

asko56

80+ Silver
Anakartta Gigabytei, Msı, Asrock arasında gidip geldim en son Asrock' ta karar kıldım. 4x16 da ulaşamamasında'ki sebep nedir? Bios tan kaynaklı mı yoksa daha tam oturmadığını için mi ddr5

Arkadaşım öncelikle
1. Stok olmadığını nerden biliyorsun ? Ayrıca kart belki elimde?

2. Önereceğin daha iyi ram varsa öneriye açığım

3. Çarçur etmeden sistem önerebilirsin.

4. Beyaz diye dizilmedi sistem. Madalya takıldığını da söyleyen olmadı. Optimal sistemini dizersin önerirsin öneriye açığız
arkadaşım sen hiç istedigin ürünü internete yazıp baktınmı ürün stokta yok hiçbir alnada yok anakart

kart elinizde ise şu şu parçaları aldım elimde var demeniz daha saglıklı daha dogru olur tavsiye açısından

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
arkadaşım sen hiç istedigin ürünü internete yazıp baktınmı ürün stokta yok hiçbir alnada yok anakart

kart elinizde ise şu şu parçaları aldım elimde var demeniz daha saglıklı daha dogru olur tavsiye açısından
Arkadaşım ben istediğim ürünü çok yere yazıp baktım. senin bulamadığın alanda belki ben bulup almışımdır o stoğu.

Tavsiye açısından üstten üstten konuşman yerine fevrilikle. Düzgün önereceğin sistemi önerirsin geçersin. Bizde teşekkürümüzü eder değerlendiririz.

Yok beyaz yok siyah cart curt detaylarına girmek kimsenin haddine değildir birincisi.
parayı veren benim burada ister 10 veririm ister 20'yi veririm daha iyisi var buna bakabilirsin diyip geçer gidersin buda ikincisi

asko56

80+ Silver
Arkadaşım ben istediğim ürünü çok yere yazıp baktım. senin bulamadığın alanda belki ben bulup almışımdır o stoğu.

Tavsiye açısından üstten üstten konuşman yerine fevrilikle. Düzgün önereceğin sistemi önerirsin geçersin. Bizde teşekkürümüzü eder değerlendiririz.

Yok beyaz yok siyah cart curt detaylarına girmek kimsenin haddine değildir birincisi.
parayı veren benim burada ister 10 veririm ister 20'yi veririm daha iyisi var buna bakabilirsin diyip geçer gidersin buda ikincisi
dostum boş yapan sensin 1.cisi eger ürünü satın aldıysan buraya yazmak zorundasın karşı taraf bilmez elinde varmı yokmu

2.burası forum bende sana fikrimi söyledim ister bir kulagını açar dinlersin istemezsen dinlemezsin gidersin kafana göre ürünü alırsın yoksa konu açman saçma yani eleştiri veya öneri kaldıramıyorsan senin yerin burası degil başka yere gitmen gerekiyor.

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
dostum boş yapan sensin 1.cisi eger ürünü satın aldıysan buraya yazmak zorundasın karşı taraf bilmez elinde varmı yokmu

2.burası forum bende sana fikrimi söyledim ister bir kulagını açar dinlersin istemezsen dinlemezsin gidersin kafana göre ürünü alırsın yoksa konu açman saçma yani eleştiri veya öneri kaldıramıyorsan senin yerin burası degil başka yere gitmen gerekiyor.
Lafları çarpıtıp duruyorsun boşun alasını yapıyorsun. Önerilere de fikirlere de açığız biz. Ne hikmetse o kadar insan yazdı bir seninle burada zıtlaştık. Ama sen kalkıp üstten üstten konuşma yaparsan orada o konuşmanı bölerim bu eleştiri değildir kendin de gayet iyi biliyorsun bunu zaten. belliki senin şu fütürsuz yaklaşımın kabul edilmedi diye aksi aksi konuşmaya başladın. İster saçma ister değil, ister konu açayım ister açmayayım buna karar verecek en son kişi dahi değilsin! şu forumda. Önereceğin daha iyi sistemin varsa önerirsin basar gidersin. Bende istersem bakarım istersem bakmam. Sonuçta forum burası ya. Bence sen şu tutumunu kabul ettireceğin kişilerin forumlarına git.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
ulaş dursun
Arkadaşlar merhaba. Belirttiğim üzere bir sistem toplamak istiyorum. Eksik gedik veya önereceğiniz tecrübelerinize dayanarak yardımlarınızı beklemekteyim. Fiyatlar aşağı yukarı oynayabilir Teşekkürler

ASRock X870 Steel Legend WiFi - ATX - Socket AM5 - AMD X870 Chipset Anakart

Corsair Dominator Titanium RGB 32 GB (2x16) 7200 MHz CL34 CMP32GX5M2X7200C34W DDR5 Ram (4x16)

AMD Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 4.7 GHz İşlemci

Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu

Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD (2x)

Corsair iCUE 5000T RGB CC-9011231-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası

THERMALTAKE TOUGHPOWER PF1 ARGB 80PLUS PLATINUM 1200W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor X 11322-01-40G 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı​

https://www.pttavm.com/amd-ryzen-7-...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.65.9 işlemci olarak bence bunu al aradaki farkı monitöre verirsin daha iyi monitör alırsın. 4kda oynayacaksan zaten muhtemelen

ramide 4x yapma 2x yap gerçi x870 çok sorun olmaz ama mhz düşüşü yaşanıyor 4x de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,006
Üyeler
164,762
Son üye
yillia
Top Bottom