Yeni bilgisayarımda goruntu gelmiyor.

Bstory

80+
Reaksiyon skoru
21
Bugün ince hesaptan pc aldım monitör takıyorum ama görüntü gelmiyor simsiyah. Yardim edin lütfen

Windows kurdunmu?

ekran kartı cıkısına bağladıgına emin misin cıkısı anakart cıkısına bağlamıs olma ?

Anlamadım nasıl ekran kartına bağlayacağım. Hdmi tarzı bir giriş var bende yanlarında iki vida var onu ekran kartına mi bağlayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet
kasanın üst tarafındaki anakartın hdmi a mı taktın alt tarafındaki ekran kartının cıkısındaki hdmi a mı ?

İkinsie de taktim simdi yine olmadi. Ekran kartının fanları dönmüyor acaba onda mi sıkıntı var
ekran kartının fanları belirli ısının altında calısmıyor diye biliyorum ben daha bilgisi olan arkadaslar düzelteblr ama 2sine de taktınız görüntü gelmiyorsa montajı dogru yaptıgınıza emin misiniz pcie girişine oturttunuz mu ekran kartının üstündeki güç ışığı yanıyor mı pin girişleri dogru yapıldı mı ?

ekran kartının fanları belirli ısının altında calısmıyor diye biliyorum ben daha bilgisi olan arkadaslar düzelteblr ama 2sine de taktınız görüntü gelmiyorsa montajı dogru yaptıgınıza emin misiniz pcie girişine oturttunuz mu ekran kartının üstündeki güç ışığı yanıyor mı pin girişleri dogru yapıldı mı ?
Evet yanıyor güç girişleri ne oldu acaba ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,440
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri