Anlamadım nasıl ekran kartına bağlayacağım. Hdmi tarzı bir giriş var bende yanlarında iki vida var onu ekran kartına mi bağlayacağım.ekran kartı cıkısına bağladıgına emin misin cıkısı anakart cıkısına bağlamıs olma ?
EvetWindows kurdunmu?
kasanın üst tarafındaki anakartın hdmi a mı taktın alt tarafındaki ekran kartının cıkısındaki hdmi a mı ?Anlamadım nasıl ekran kartına bağlayacağım. Hdmi tarzı bir giriş var bende yanlarında iki vida var onu ekran kartına mi bağlayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
İkinsie de taktim simdi yine olmadi. Ekran kartının fanları dönmüyor acaba onda mi sıkıntı varkasanın üst tarafındaki anakartın hdmi a mı taktın alt tarafındaki ekran kartının cıkısındaki hdmi a mı ?
ekran kartının fanları belirli ısının altında calısmıyor diye biliyorum ben daha bilgisi olan arkadaslar düzelteblr ama 2sine de taktınız görüntü gelmiyorsa montajı dogru yaptıgınıza emin misiniz pcie girişine oturttunuz mu ekran kartının üstündeki güç ışığı yanıyor mı pin girişleri dogru yapıldı mı ?İkinsie de taktim simdi yine olmadi. Ekran kartının fanları dönmüyor acaba onda mi sıkıntı var
Evet yanıyor güç girişleri ne oldu acaba yaekran kartının fanları belirli ısının altında calısmıyor diye biliyorum ben daha bilgisi olan arkadaslar düzelteblr ama 2sine de taktınız görüntü gelmiyorsa montajı dogru yaptıgınıza emin misiniz pcie girişine oturttunuz mu ekran kartının üstündeki güç ışığı yanıyor mı pin girişleri dogru yapıldı mı ?