Neler Yeni

Yeni Bir Alarm Sesi Arıyorum

tamtam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
isim soyisim
Bir süredir kullandığım alarm sesini değiştirmeye karar verdim, ya tel sorunlu arada 1 alarmı çalmıyor yada ben sağır oldum.
çok gürültülü, rahatsız edici(sesle alakası yok) veya çok sessiz bir şey önermeyin lütfen. teşekkürler

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,074
İsim
göksel yurtcan
koy mehter uyanma garantili

Alfha13

80+ Silver
Steam'de World of Tanks ve World of Warships soundtrackleri var, alarm müziği olarak güzel olabilirler.

Mert

80+ Silver

System Of A Down – Lonely Day​

Sanırım 6-7 yıldır aralıksız olarak kullanıyorum, bir gün olsun işime geç kalmadım.

LaketrooS

80+ Silver
Elanur şarkılarından birini alarm yapabilirsiniz. Bu arkadaşta işe yaramış :)

Alıntıyı görüntüle

Şaka bir yana Samsung'un şu klasik alarm sesi güzel. Ama çarşıda pazarda duyunca bir garip oluyorsunuz :D
Hayır bu alarm yüzünden sabahları uyanmak istemiyordum. İster o gün en güzel gün olsun bu alarm her şeyi bitiyordu benim gözümde

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Kulağına güzel gelen bir müziği koyma, sabah çaldığında en sevdiğin şarkı en nefret ettiğin şarkıya dönüşür. Benim sana verebileceğim tavsiye bu olur.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Bir süredir kullandığım alarm sesini değiştirmeye karar verdim, ya tel sorunlu arada 1 alarmı çalmıyor yada ben sağır oldum.
çok gürültülü, rahatsız edici(sesle alakası yok) veya çok sessiz bir şey önermeyin lütfen. teşekkürler
apaçi

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Hücum marşı favorim.
Hazır olda kalkıyorum.

Top Bottom