o saatte durmadan f5 atıyordum bir kere bile adres kısmına geçemedim valla bakAlıntıyı görüntüle
ben 3060 - 3060ti sistem beklediğim için almadım ama 50 geçe baya sanırsam stok koydular o zaman ben bile inanmayan arkadaşlar için almaya kalktım saate bakabilirsin
o saatte durmadan f5 atıyordum bir kere bile adres kısmına geçemedim valla bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
keşke seni bulsaydım sana siparişi verdirtseydim valla bak
Fazla oynamaya vaktim olamayacak çalışmaktan ama hafta sonları kafa dağıtmak için iyi olur yoksa öyle her gün oynayamiyorum maalesef teşekkür ederim sağolknk ben senin adına çok sevindim ilk konuyu açan sendin senin alman çok iyi oldu iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim sana
Şans işte hocam ben siteye hep girdim VPN felan da yoktu 30 dakikalık süreçte ondan sonra site baya düzeldiadresi geçtim sepete gidemedim ya kfdjgkdöfngkdfg
Bakalım hocam 14 mayısta gelecek sistem giriş orta seviye olacak mış acaba orta seviyeden kastı neydi abdullah reisin gene böyle bir şeyler çıkacak sanırsam ama o foruma özel olacakartık yapcak bişey yok iş işten geçtikten sonra gıç*mızı yırtsak bi işe yaramaz takmıcam artık oldu oldu olmadı önümüzdeki maçlara artık
peki bronz fln olmam lazım mı form içinBakalım hocam 14 mayısta gelecek sistem giriş orta seviye olacak mış acaba orta seviyeden kastı neydi abdullah reisin gene böyle bir şeyler çıkacak sanırsam ama o foruma özel olacak
bilmiyorum valla video da açıklayacakpeki bronz fln olmam lazım mı form için
peki bronz fln olmam lazım mı form için
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-500gb-ssd-kapali-kutu-sifir-1023813853/detay dakika 1 gol 1peki bronz fln olmam lazım mı form için
peki bronz fln olmam lazım mı form için
ohoo daha çok var gol 1 değil yani fghölfghfgöhjk
gözüme 4 tane geldi bile yabilmiyorum valla video da açıklayacak
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-500gb-ssd-kapali-kutu-sifir-1023813853/detay dakika 1 gol 1
bende anca 2 tane çıktıohoo daha çok var gol 1 değil yani fghölfghfgöhjk
gözüme 4 tane geldi bile ya