Yeni bir çözüm geliştiricem bu itopya için

2022-05-07 (11).png

ben 3060 - 3060ti sistem beklediğim için almadım ama 50 geçe baya sanırsam stok koydular o zaman ben bile inanmayan arkadaşlar için almaya kalktım saate bakabilirsin

Alıntıyı görüntüle
ben 3060 - 3060ti sistem beklediğim için almadım ama 50 geçe baya sanırsam stok koydular o zaman ben bile inanmayan arkadaşlar için almaya kalktım saate bakabilirsin
o saatte durmadan f5 atıyordum bir kere bile adres kısmına geçemedim valla bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke seni bulsaydım sana siparişi verdirtseydim valla bak

o saatte durmadan f5 atıyordum bir kere bile adres kısmına geçemedim valla bak

keşke seni bulsaydım sana siparişi verdirtseydim valla bak
:( işte tam 19:59 felan oldu ondan sonra bir daha hiç bir şekilse stok gelmedi hocam

artık yapcak bişey yok iş işten geçtikten sonra gıç*mızı yırtsak bi işe yaramaz takmıcam artık oldu oldu olmadı önümüzdeki maçlara artık

artık yapcak bişey yok iş işten geçtikten sonra gıç*mızı yırtsak bi işe yaramaz takmıcam artık oldu oldu olmadı önümüzdeki maçlara artık
Bakalım hocam 14 mayısta gelecek sistem giriş orta seviye olacak mış acaba orta seviyeden kastı neydi abdullah reisin gene böyle bir şeyler çıkacak sanırsam ama o foruma özel olacak

peki bronz fln olmam lazım mı form için
Bakalım hocam 14 mayısta gelecek sistem giriş orta seviye olacak mış acaba orta seviyeden kastı neydi abdullah reisin gene böyle bir şeyler çıkacak sanırsam ama o foruma özel olacak
peki bronz fln olmam lazım mı form için

ohoo daha çok var gol 1 değil yani fghölfghfgöhjk

bilmiyorum valla video da açıklayacak

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-500gb-ssd-kapali-kutu-sifir-1023813853/detay dakika 1 gol 1
gözüme 4 tane geldi bile ya

Geri