Neler Yeni

Yeni bir internet önerisi

Gazi.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Gazi
Türk Telekom dan sorgu yaptığımda adresimde hipernet çıktı bu nedir ama diğer turknet comnet milenicom gibi yerlerde 70-60 arası cikiyor alt yapim

ŞU an kullandığım internet türk telekom 16 mbps yeni bilgisayar aldım bir dosyayı 8 saate indirmek istemem ama gidipte turkneten 60 mbps icin 400 vermem yani varmı bir öneriniz

İyi forumlar dilerim

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
Türk Telekom dan sorgu yaptığımda adresimde hipernet çıktı bu nedir ama diğer turknet comnet milenicom gibi yerlerde 70-60 arası cikiyor alt yapim

ŞU an kullandığım internet türk telekom 16 mbps yeni bilgisayar aldım bir dosyayı 8 saate indirmek istemem ama gidipte turkneten 60 mbps icin 400 vermem yani varmı bir öneriniz

İyi forumlar dilerim
Comnetten 50 mps al ozmn daha uygun

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer

İyi forumlar dilerim
comnet öneririm toplu ödeyince uyguna geliyor 1 senedir kullanıyorum sorunsuz

Gazi.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Gazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Hipernet vdsl-adsl.
Fixnet (zamlı güncel-oyun ping için), Gigaspeed 6. aya kadar sabit fiyat, Netbone,Netman zamsız.
Vdsl de kendi modeminizi kullanıyorsunuz, fiber varsa aynı routeri kullanmaya devam ediyorsunuz.

Top Bottom