Yeni Çıkan İnternet Kanunu?

Ark vodofone kullanıyor. 16mb hız alması gerekirken 10mb alıyor yeni çıkan kanun onun için geçerli mi? Kanun: https://www.webtekno.com/elektronik-haberlesme-tuketicileri-koruyacak-yeni-duzenleme-h119742.html
paketiniz muhtemelen 16 mbps ye KADAR olarak size belirtilmiştir. Yani 1 mbps de alabilirsiniz 16 mbps de. Ayrıca altyapı destekledikçe verebilecekleri max hızı veriyorlar çoğu zaman. Sizin de alabileceğiniz max hız muhtemelen 10 dur.

Arkadaşım arayıp müşteri hizmetleri ile konuşsa tahaütü iptal edebilir mi?
Yeni kanunda altyapının desteklediği hız yazacakmış. Yani eviniz 8 desteliyorsa 8 yazacak. Diyelim 8 yazdılar ama 3 alıyorsunuz. O zaman iptal ettirebileceksiniz. Ama şuanki taahhütlüler nasıl bilemiyorum.

Yeni kanunda altyapının desteklediği hız yazacakmış. Yani eviniz 8 desteliyorsa 8 yazacak. Diyelim 8 yazdılar ama 3 alıyorsunuz. O zaman iptal ettirebileceksiniz. Ama şuanki taahhütlüler nasıl bilemiyorum.
Arkım 47mbs alt yapısı var.

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
evet uzun aradan sonra iyi bir haber aldım.

10 yıllık emektarımda 5g portu olmadığında alabildiğim maks hız 33 ama iyi baya iyi eskiden 10 download 1,0.25 flnadı yani verdiği hızı veriyo vodofone

Arkım 47mbs alt yapısı var.
arkadaşınız şu an ADSL altyapı kullanıyor anladığım kadarıyla. Altyapısı 47 mbps ise o VDSL dir. Şu anki taahhütü cayma bedeli ödemeden iptal edemez ama vodafone ile görüşerek VDSL altyapıya geçiş talebinde bulunabilir. Bunu yaparsa VDSL altyapıya geçer ama vodafone ile olan taahhütü yenilenir.

arkadaşınız şu an ADSL altyapı kullanıyor anladığım kadarıyla. Altyapısı 47 mbps ise o VDSL dir. Şu anki taahhütü cayma bedeli ödemeden iptal edemez ama vodafone ile görüşerek VDSL altyapıya geçiş talebinde bulunabilir. Bunu yaparsa VDSL altyapıya geçer ama vodafone ile olan taahhütü yenilenir.
Arkadaşım vodofondan memnun değil sanırım eve bir internet daha alicak netspeed alicak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,974
Üyeler
191,194
Son üye
Blckmamba
Geri