Neler Yeni

Yeni çıkan sinemada ki filmler de tr dil desteği oluyor mu..? "AVATAR 2"

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zamandır "Avatar 2" filmini bekliyorum yani görsel efekt bilim kurgu olarak en hoşuma giden en beğendim filmlerden olmuştur. Çıkış tarihi 16 aralık yazıyor ama benim merakım şu .. bu zamana kadar sinemaya topu topuna 2-3 kere anca gitmişimdir. Şimdi bu film çıkarsa alt yazılı mı olacak..?

Ekler

64.4 KB · Hit: 27

EfeRt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
EfeKay
Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zamandır "Avatar 2" filmini bekliyorum yani görsel efekt bilim kurgu olarak en hoşuma giden en beğendim filmlerden olmuştur. Çıkış tarihi 16 aralık yazıyor ama benim merakım şu .. bu zamana kadar sinemaya topu topuna 2-3 kere anca gitmişimdir. Şimdi bu film çıkarsa alt yazılı mı olacak..?
Filme göre değişiyor ama bazı sinemalarda sqadece dublaj yada altyazı oluyor film çıkınca bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben batman gitmiştim cinemazimuamda dublaj vardı bizim burda sadece altyazıydı.

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Filme göre değişiyor ama bazı sinemalarda sqadece dublaj yada altyazı oluyor film çıkınca bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben batman gitmiştim cinemazimuamda dublaj vardı bizim burda sadece altyazıydı.
Alt yazıyı takip ederken filmi kaçırıyorum :D O yüzden bol bol kitap okuyun diyorlarmış :D

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
cinemaximum gibi büyük sinemalarda hep ikisi de oluyor diğerleri şans işi daha çok ama yine çoğunda olur

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EfeRt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
EfeKay
Top Bottom