Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
ama amdli sistemin kasasında mesh olduğu için daha iyi olmaz mı
He kasayı diyorsun valla bilemiyorum ben video çıktığı andan beri takip ettim alamadım gece 1de stok yenilendi inteli alabildim elimde olsa bende mesh kasayı tercih ederdim ama aşırı fazla bir fark olmaz yani pişman olmazsın niye bunu almadım diye

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
bu konu hakkında bir fikri olan var mı
dün amd sistemi satın aldım. Banka makbuzu felan var para hesaptan kesildi. Gaming gentr mail attı onaylandı diye telefıonada mesaj geldi onaylandığına dair. ama şu anda siparişiniz iptal edildi yazıyor :D Gülsem mi ağlam mı

naprosky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alper Erkartal
He kasayı diyorsun valla bilemiyorum ben video çıktığı andan beri takip ettim alamadım gece 1de stok yenilendi inteli alabildim elimde olsa bende mesh kasayı tercih ederdim ama aşırı fazla bir fark olmaz yani pişman olmazsın niye bunu almadım diye
yalnız cam kasayı alanlar bendede dahil ekstra egzos fan parasi vericekler iletisime gectim firmayla egzos fanı yok dediler kasada boyle bi sacmalik.olamaz

Quartet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan Berkay Kara
İnşallah alabiliriz canlı destek yenilenecek diyor ve bide Abdullah bey yenilenecek dedi hadi bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20220716_084143.jpg

merikint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Harun Çamur
hiç uyumadığıma değsin yeter ki alayım şu sistemi

iberayis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ibrahim efe er
yalnız cam kasayı alanlar bendede dahil ekstra egzos fan parasi vericekler iletisime gectim firmayla egzos fanı yok dediler kasada boyle bi sacmalik.olamaz
vermesek de olur mu sistemdeki hava akışı yeterli olmaz mı ekstra masraf çıkartamıyacağım da
Mesaj otomatik birleştirildi:

ALAMADIM

Son düzenleme:

exlove

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Selahaddin

VENTO VG05F kasalarında egsoz fanı yokmuş destek birimi öyle dedi buna uyumlu fan hangisidir hangisini almamız lazım ?

Quartet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan Berkay Kara
Daha yeni bende intel stokta gözuktu sonra hemen bitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular