Yeni DA-GT1 ELEŞTİRİ (@ABDULLAH HACIGÜL)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Herkes @Abdullah Hacıgül'ün sert bir tepki de bulunacağını düşünüp işte "Banned, Konu Kilitlenir" tarzı şeyler yazmışlar şimdi Abdullah hacigül eleştiriyi güzel bulduğuna dair mesaj yazınca eleştiriye evet doğru haklısın tarzı şeyler söylüyorlar garipsiniz valla
Evet... Bir sürü kişi ban ve uyarı yedi bir sürü konu kilitlenip silindi .

Ekran kartı, diğerlerinin fiyatları düşünce ortalama 3200'e geliyor. Şu dönem için iyi

@Abdullah Hacıgül geçenlerde yeni sistem için istek gibi bir konu açmıştın ve genellikle 5000-7000 TL arasındaydı ama neden 7800-8800 TL'lik sistem geldi? Önerilerimiz ciddiye alınmıyor?

Abdullah Abi DA-5 stok sıkıntısı daha büyükken çıktı, Kasa PSU ve SSD bunların hepsi daha iyidi ve 2060 ile özelleştirince hemen hemen aynı fiyatta şuan iki sistem de. Ha sistem piyasanın altında bir fiyatta mı ve f/p mi evet, ama koşulların iyileşmesine rağmen eski sistemine göre daha az f/p olması beklentimizi karşılamadı. Bir dahakine daha iyisi olur umarım bugüne kadar ki sistemlerinin nerdeyse hepsi çok iyiydi zaten.
Sistemi ne elestirion 1660Ti ikinci el linki atan cock 😂😅

Ben yakın zamanda bu fiyatlarda 1650 Super göreceğimizi düşünüyorum
İlla Abdullah abi yapacak değil fiyatlar oralara doğru gidiyor zaten şimdi yapsın o zaman helal olsun derim.

@Abdullah Hacıgül geçenlerde yeni sistem için istek gibi bir konu açmıştın ve genellikle 5000-7000 TL arasındaydı ama neden 7800-8800 TL'lik sistem geldi? Önerilerimiz ciddiye alınmıyor?
geçenlerde ?

2060 stokları yine bitti yetişemedim :( keşke 2060 ekran kartı için 50-100 adet daha eklense çok üzülüyorum alamayınca. Sürekli bir aksilik oluyor

2060 ile 8799Tl'Ye geliyor. yeterli fiyat. 1660Super ilede ortaladan bi' tık daha iyi bir fiyatı var. Gayet güzel bir sistem olduğunu düşünüyorum. @Abdullah Hacıgül her ne kadar mükemmel bir sistem olmasada (1660S versiyonu) gayet iyi bir sistem. Başarılarının devamını dilemekteyim.
İyi forumlar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,082
Üyeler
192,608
Son üye
Adam660