Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hocam öndeki camı nasıl çıkarttınız ben çıkaramıyorum?
Kenarlarından tut çek. Üst tarafında mandal tarzı şeyler var. Yuvasına tak çıkar mantığı yerleştirilmiş. Vida mida yok. Yanlış bilgilendirmiş arkadaş seni. Yandaki camı çıkartmak için arkadaki vidaları sökmelisin. Öndekini değil.

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ahmet
2 saattir kutudaki kablolar nereye monte edilecek diye youtube'da videolar izleye izleye kendimi yırtmıştım, meğer her şey monteymiş zaten. Sadece ekran kartını taktım. Konu içinde bir arkadaş ekran kartı montajı için arkadaki bir vidayı çıkartın felan demiş ama ben direkt soket yerine taktım. Yanlış mı oldu acaba?

İlk defa masaüstü kullandığım için cahilliğime verin. :) Kasa gerçekten güzel. RGB felan bana göre olmadığı için onları devre dışı bırakacağım.

Kasa altında sünger parçalar var, onları çıkartmak gerekir mi? Bir de ekran kartına taktığım 2 tane 6+2 pin çıkışlı PCIe kablosundan bir tanesi boşta kaldı. O öyle boşta mı kalacak?

Ekstra yapmam gereken bir şey var mı acaba tecrübeli arkadaşlar? Teşekkürler.

pc.jpg

Hllmtll1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
HALİL MUTLU
2 saattir kutudaki kablolar nereye monte edilecek diye youtube'da videolar izleye izleye kendimi yırtmıştım, meğer her şey monteymiş zaten. Sadece ekran kartını taktım. Konu içinde bir arkadaş ekran kartı montajı için arkadaki bir vidayı çıkartın felan demiş ama ben direkt soket yerine taktım. Yanlış mı oldu acaba?

İlk defa masaüstü kullandığım için cahilliğime verin. :) Kasa gerçekten güzel. RGB felan bana göre olmadığı için onları devre dışı bırakacağım.

Kasa altında sünger parçalar var, onları çıkartmak gerekir mi? Bir de ekran kartına taktığım 2 tane 6+2 pin çıkışlı PCIe kablosundan bir tanesi boşta kaldı. O öyle boşta mı kalacak?

Ekstra yapmam gereken bir şey var mı acaba tecrübeli arkadaşlar? Teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
Kasanın boyutları denir soylermisiniz ?

Enes3504

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes
Kenarlarından tut çek. Üst tarafında mandal tarzı şeyler var. Yuvasına tak çıkar mantığı yerleştirilmiş. Vida mida yok. Yanlış bilgilendirmiş arkadaş seni. Yandaki camı çıkartmak için arkadaki vidaları sökmelisin. Öndekini değil.
Sağa sola oynatıyom ama banamısın demiyor açamıyorum kırarım diyede korkuyorum

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ahmet

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
DA-Sistem5 stokta arkadaşlar. Fiyat 12.589 TL.

Alıntıyı görüntüle

Bence bu fiyata alınmaz, indirimli hali kalmamış.

Top Bottom