Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
Arkadaşlar dün akşam pc açıkken saliselik bir zamanda elektrik gitti geldi. Pcye bir şey olmuştur korkusuyla stres testi ve ssd testi yaptım problem yoktu ama yine de korkuyorum. Sizce bir şey olmuş mudur pcye. PSU markası bildiğiniz gibi Corsair 750w +80 rgb modeli.
bir şey olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sistemi alamayıp almak isteyen arkadaşlar bana ulaşsın

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Ahmet
Arkadaşalar konu dışı olabilir ama kusura bakmayin
Ben ayın 27 sinde bir şey aldım itopyandan 28 inde kargoya verildi konyada oturuyorum
28 inde gönderi arabaya atlamış şubeye gönderiliyor dedi 5 gün olacak hergün bakarım bir gün ilerlemez
Sonra aklıma 17 track uygulaması geldi ondan baktığımda 30 haziranda konyaya gelmiş ileri teslimat tarihi için bekletiliyor dedi ama ups nin kendi sitesinde öyle bir şey yok teslim günü 2 haziran yani bugün
Müşteri hizmetlerini aradım tabikide ulaşamadım ne yapmam lazım beklemem mi lazım dostlar
Teslimat şubesine gönderildiyse gidip alabilirsin. Konya'da kaç tane servis sağlayıcı var bilmiyorum ama İstanbul'da bana dağıtacak servis sağlayıcı yani şubeye gidip elden teslim aldım. Malesef UPS çok rezil bir kargo firması. Genel merkezi arıyorsun açan yok, şubelerin numarası da zaten ulaşılmıyor. İmkan varsa arabayla gidip al. Benimki de teslim günü gözüküyordu ama teslim günü gelmedi, ben de teslim gününün akşamı gidip aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kamil
Teslimat şubesine gönderildiyse gidip alabilirsin. Konya'da kaç tane servis sağlayıcı var bilmiyorum ama İstanbul'da bana dağıtacak servis sağlayıcı yani şubeye gidip elden teslim aldım. Malesef UPS çok rezil bir kargo firması. Genel merkezi arıyorsun açan yok, şubelerin numarası da zaten ulaşılmıyor. İmkan varsa arabayla gidip al. Benimki de teslim günü gözüküyordu ama teslim günü gelmedi, ben de teslim gününün akşamı gidip aldım.
Ups nin kendi sitesinde konyada gözükmüyor yolda gözüküyor
17track uygulamasında konyada gözüküyor
Tahminî teslim tarihi bugün ama msj vs gelmedi hiçbirşey

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Ups nin kendi sitesinde konyada gözükmüyor yolda gözüküyor
17track uygulamasında konyada gözüküyor
Tahminî teslim tarihi bugün ama msj vs gelmedi hiçbirşey
Daha saat erken, ilerleyen saatlerde gelebilir.

Hllmtll1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
HALİL MUTLU

Ekler

• IMG-20210602-WA0028.jpeg
    IMG-20210602-WA0028.jpeg
    918 KB · Hit: 59

MertMAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Ali
Bu hatayı ben bilmiyorum ben memory management hatası alıyordum. Bios üzerinden xmp modunu devre dışı bırakıp deneyebilir misin.

Ben ramlerimi ürün değişimi için tekrar gönderdim. Ancak şuan gönderi takibi yapamıyorum. Kargomu alan eleman hiçbir belge falan vermeden sadece kutuyu alıp gitti. Babam da böyle saçma iş mi olur falan diye sitem etti ve haklı da. İnşallah İtopya'ya ulaşır.

MertMAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Ali
Minidump dosyanızı paylaşırsanız yardımcı olalım.
Bu konuya bakabilir misiniz. Minidump dosyalarımı paylaşmadım daha doğrusu baktım da yoktu diye hatırlıyorum.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Can ULUDAĞ
Bu arada 3060 a da 3200tl yazmışlardı bilmem anlatabildim mi

O ne oluyor yarın sistemi kurucamda
Arkadaşın attığı fotoda ekran kartı 2 slot kaplıyor, o slotlara PCI cover deniliyor. Tek yapmanız gereken ekran kartını oturtup vidalamak.

Top Bottom