Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Hiç bişey yapmama izin vermiyor malesef direk geliyor
Knk itopya yı ara sorunu yapsınlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu hatayı ben bilmiyorum ben memory management hatası alıyordum. Bios üzerinden xmp modunu devre dışı bırakıp deneyebilir misin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ramlerimi ürün değişimi için tekrar gönderdim. Ancak şuan gönderi takibi yapamıyorum. Kargomu alan eleman hiçbir belge falan vermeden sadece kutuyu alıp gitti. Babam da böyle saçma iş mi olur falan diye sitem etti ve haklı da. İnşallah İtopya'ya ulaşır.
Xmp modu ne işe yarıyor

ozerpeker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
özer peker
Arkadaşlar sıvı soğutucu aldım bugün. Anakartımda pump soketi yok ya da ben mi göremiyorum. Pompa soketini sys fan soketine mi bağlamam gerekiyor ?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Arkadaşlar sıvı soğutucu aldım bugün. Anakartımda pump soketi yok ya da ben mi göremiyorum. Pompa soketini sys fan soketine mi bağlamam gerekiyor ?
Evet, ayrıca biostan pompa gücünü sürekli %100 yapmayı unutmayın. İsterseniz düşük sıcaklıkta %70 %80 çalışacak şekilde de ayarlayabilirsiniz.

ozerpeker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
özer peker
Evet, ayrıca biostan pompa gücünü sürekli %100 yapmayı unutmayın. İsterseniz düşük sıcaklıkta %70 %80 çalışacak şekilde de ayarlayabilirsiniz.
Dostum bu pompadan ses çıkması normal mi ? Tıkır tıkır çalışıyor :D İlk defa sıvı soğutucu kullanıyorum

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Pompa gücünü biosta hangi menüden düşüreceğimi bilmiyorum dostum. Sanırım ben hiçbir şey bilmiyorum :sick:
b450 tomahawk vardı sizde, değil mi?
öyleyse fan hızı ayarla bölümünden oju da ayarlayabilirsiniz

Top Bottom