Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
10100 düşünmüyorum hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam egzoz fanı var mı sistemde?
hocam i5 10400f falan yapınca da diğer sistemden daha ucuz olmuyo mu

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
hocam ekran kartını taktığımız yerin yanındaki tırnak acık geliyor değil mi ben acık olarak varsayıp yerleştirdim ekran kartını @SorryImSoBussy
Kapalı olsa yerleştiremezdin zaten ama bunlar test edildiği için açık gelir. Benimkide açıktı. Yine de dikkatli bir şekilde yerleştirmek daha makbul.

Sleenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Sleenzy
hocam i5 10400f falan yapınca da diğer sistemden daha ucuz olmuyo mu
Bir de GameBooster kasa var hocam pek güvenmiyorum da ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırsam stokları 2 günde 1 giriyorlar.

Son düzenleme:

ozerpeker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
özer peker
Arkadaşlar bios güncel gelmiyor heralde ve güncellemek istiyorum. Bios güncelleme olayını ikinci kez yapacam hayatımda. Lütfen bana birisi doğru driverin linkini gönderebilir mi ? Ayrıca harici harddisk ile bios güncelleyebilir miyim ? Tek bir flashım var onu da windows usbsi yaptım. Lütfen yardımcı olur musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Alper Çalışkan
Bir çok soru var sistem ile ilgili bi açıklık getirmek isterim
benim sistemim dün geldi ,

2 kutu geliyor arkadaşlar
1 kutuda montaj yapılmış parcaların kutuları + monte olmamış ekran kartı ( montajı basit youtube bir çok video var )
ekran kartını monte ederken kasanın arkasındaki ekran kartının cıkıslarının geldıgı 1 adet parcayı söküyorsunuz
windows kurulu geliyor ve takılan parçalar güncel geliyor

ekstre olarak ekran kartının driver yükleyip windows güncellemelerini yapıyorsunuz

ben hdd almıştım ekstre onuda taktım şuanlık bir problem sorunum yok

hdd biraz ses yapıyordu normal diye düşünüyorum onun dışında işlemci fanıda biraz sesli gibi geldi ama abartılı değil normal diye düşünüyorum

onun dışında corsair İCUE programı ile kasadaki led ışıkları kontrol edebiliyorsunuz
ben kasanın önündeki cam paneli çıkarttım hava akımı daha iyi olur diye ( tozluk var direk fanlara ulaşım yok )

onun dışında ekstre merak edilenler varsa yardımcı olmak isterim ama çoğu kişinin eline ulaştı zaten .
Ben ekstra olarak işlemci soğutucu aldım. Sence iyi yapmış mıyım?

emir1903

80+
Arkadaşlar bios güncel gelmiyor heralde ve güncellemek istiyorum. Bios güncelleme olayını ikinci kez yapacam hayatımda. Lütfen bana birisi doğru driverin linkini gönderebilir mi ? Ayrıca harici harddisk ile bios güncelleyebilir miyim ? Tek bir flashım var onu da windows usbsi yaptım. Lütfen yardımcı olur musunuz
Sanırım bu olması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kamil
Sistem windows kurulu gelmedimi hocam windows kurulu geliyor diye biliyordum ama yanlışım mi var acaba

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Bu şekild
deneme sürümü ile gelir
kanka windows deneme sürümüyle gelip,bios güncel değilse kasayı aldığımız gibi direkt power tuşuna bastığımızda biosa girmeye gerek var mı yoksa windowsu ayarlayıp internetten güncel biosu indirip pc yi resleyip mi biosa giricez anlamadım

emir1903

80+
Bu şekild

kanka windows deneme sürümüyle gelip,bios güncel değilse kasayı aldığımız gibi direkt power tuşuna bastığımızda biosa girmeye gerek var mı yoksa windowsu ayarlayıp internetten güncel biosu indirip pc yi resleyip mi biosa giricez anlamadım
ilk önce biosu güncelle ondan sonra windowsu etkinleştir bence, denem sürümü ile gelicek sonuçta, ben oem keylerle halledicem.

Top Bottom