Tahmini ne zaman biter hocam. Akşama kullanmalik uygulama kararlastirmadik dahadiscord dün gece kapandığından beri aklıma takıldı ve yavaştan başladım ilerledikçe sonuçları bildiririm böyle bir uygulama yapsam kullanırmısınız
Ben kullanırım biladerdiscord dün gece kapandığından beri aklıma takıldı ve yavaştan başladım ilerledikçe sonuçları bildiririm böyle bir uygulama yapsam kullanırmısınız
Team speak mantığı ile yapmanı onerrimdiscord dün gece kapandığından beri aklıma takıldı ve yavaştan başladım ilerledikçe sonuçları bildiririm böyle bir uygulama yapsam kullanırmısınız
olabilir daha başlangıçtayımTeam speak mantığı ile yapmanı onerrim
inşallah en kısa süredeTahmini ne zaman biter hocam. Akşama kullanmalik uygulama kararlastirmadik daha
eğer güzel olursa sesli sohbette gecikme vb. az olursa kullanılırdiscord dün gece kapandığından beri aklıma takıldı ve yavaştan başladım ilerledikçe sonuçları bildiririm böyle bir uygulama yapsam kullanırmısınız
YAZ BENİDE FORVETE GELİYORUMdiscord dün gece kapandığından beri aklıma takıldı ve yavaştan başladım ilerledikçe sonuçları bildiririm böyle bir uygulama yapsam kullanırmısınız
elimizden geldiği kadareğer güzel olursa sesli sohbette gecikme vb. az olursa kullanılır
YAZ BENİDE FORVETE GELİYORUM
uygulamanın ismi ne olabilir1 2 haftaya acılır gibi (umarım) ugrasmaya degmez gibi
ortak arkadaşlarla yapıyoruz bakalım elimizden geldiği kadar tutturabilecek çevremde var ama güvenlik işini çözmek lazım evetsadece açmak mühim değil internette c# kodları var teamveawer benzeri ekran paylaşma yorum atma giriş grup falan bende yapabilirim ama siber güvenlik için kodlar lazım 2 günde hacklenebilir siten. tek açacaksan baya bir kodl bilgin olmalı haa ilerde tutulursa büyük firmalardan ortaklık alıpta siber güvenliği sağlayabilirsin o da var
hepimiz farklı yazılımlarda geliştirdik kendimizi birbirimize destek olurken öğreniyoruzsadece açmak mühim değil internette c# kodları var teamveawer benzeri ekran paylaşma yorum atma giriş grup falan bende yapabilirim ama siber güvenlik için kodlar lazım 2 günde hacklenebilir siten. tek açacaksan baya bir kodl bilgin olmalı haa ilerde tutulursa büyük firmalardan ortaklık alıpta siber güvenliği sağlayabilirsin o da var
Girmem vpn ile devam nitro aldım o kadar 1 aylık yalan ettirtmemdiscord dün gece kapandığından beri aklıma takıldı ve yavaştan başladım ilerledikçe sonuçları bildiririm böyle bir uygulama yapsam kullanırmısınız