Yeni ekran kartı aldım görüntü gelmiyor

mthnylmn

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar bu gün 2.el temiz RX6600 8GB ekran kartını satın alıp bilgisayarıma taktığımda görüntü alamadım, sizce sorun ne olabilir?

Sistemim ;
B450M-A PRO MAX Anakart
Ryzen 5 5600 İşlemci
Rog strix 550G PSU

Not: Eksi ekran kartım olan RX580'i taktığım zaman görüntü almaktayım, yeni aldığım RX6600 de hiçbir şekilde ggörüntü alamadım. BİOS update yaptım olmadı tekrar sıfırladım yine olmadı, RAM'leri tekli denedim olmadı, ekran kartının fanları dönüyor güç girişinde herrhangi bir problem yok sizce ne yapmalıyım gözden kaçırdığım bir şey olabilir mi kart mı arızalıdır ?

Merhabalar bu gün 2.el temiz RX6600 8GB ekran kartını satın alıp bilgisayarıma taktığımda görüntü alamadım, sizce sorun ne olabilir?

Sistemim ;
B450M-A PRO MAX Anakart
Ryzen 5 5600 İşlemci
Rog strix 550G PSU

Not: Eksi ekran kartım olan RX580'i taktığım zaman görüntü almaktayım, yeni aldığım RX6600 de hiçbir şekilde ggörüntü alamadım. BİOS update yaptım olmadı tekrar sıfırladım yine olmadı, RAM'leri tekli denedim olmadı, ekran kartının fanları dönüyor güç girişinde herrhangi bir problem yok sizce ne yapmalıyım gözden kaçırdığım bir şey olabilir mi kart mı arızalıdır ?
Kart arızalı olabilir hocam. Alırken test yaptınız mı?

Kart arızalı olabilir hocam. Alırken test yaptınız mı?
Test yapmadım hocam 1 ay kullanılmış bir ürün kutusu garantisi mevcut ama arızalı olma ihtimalinin düşük olabileceğine inanıyorum, aldığım kişi tanıdık ama neden görüntü alamadım bilmiyorum

Ekran kartının hdmı çıkışına hdmı kablonu taktığına eminmisin

Kartı başka bir sistemde test etmelisiniz... Nerden aldınız?

Monitörden olma ihtimali var mıdır sizce ? monitörümde sadece vga çıkışı mevcut HDMI to vga dönüştürücüsü ile görüntü almaaya çalışıyorum eski ekran kartımda görüntüyü alabiliyorum mesela bunda hareket yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartı başka bir sistemde test etmelisiniz... Nerden aldınız?
Arkadaşım vasıtasıyla akrabası olan coğrafya öğretmeninden alındı güvenilir insanlar arızalı mal vereceklerine inanmak istemiyorum :)

Monitörden olma ihtimali var mıdır sizce ? monitörümde sadece vga çıkışı mevcut HDMI to vga dönüştürücüsü ile görüntü almaaya çalışıyorum eski ekran kartımda görüntüyü alabiliyorum mesela bunda hareket yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım vasıtasıyla akrabası olan coğrafya öğretmeninden alındı güvenilir insanlar arızalı mal vereceklerine inanmak istemiyorum :)
Dönüştürücü ile alakalı olabilir. Farklı bir sistemde denemek en mantıklısı olur.

Dönüştürücü ile alakalı olabilir. Farklı bir sistemde denemek en mantıklısı olur.
Yok hocam farklı dönüştürücüler de denedim 3 farklı sistemde de denedim bu gün hepsinde görüntü geliyor fakat yeni topladığım sistemde görüntü alamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,589
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri