YENİ EKRAN KARTI ALDIM MSİ NVİDİA GEFORCE RTX 4060 8GB SİZCE İYİ BİR MARKA Mİ?

birde ben amd hayatta kullanmam hocam yani deseniz ki amd ekran kartını bedava veriyor yine de kullanmam

birde benim bütçem buna yetti ben ne yapabilirim yani
aşırı kötü değil ama o paraya yeni nesil alınırdı 5060 yada intel arc b580 intel arc b580 ikinci elde 8500 lere kadar bulunabiliyor bendede var satıyoorum şuan 1 ay civarı ürün kutulu faturalı tam ürün 9500 mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde ben amd hayatta kullanmam hocam yani deseniz ki amd ekran kartını bedava veriyor yine de kullanmam
neden dostum gayet iyi amd ekran kartları intel işlemci kullanmaya tövbeliyim ben hooşuma gitmiyor ama ekran kartında b580 kullandım yaklaşık 1 ay :D fena deeğil hani ekran kartı işlemcisi hooşuma gitmediği için almıyoorum amd takılıyoorum

Amd ekran kartları giriş ve orta segmenti fethetti bana göre tabii ki f/p olarak. işlemcileri zaten apayrı mükemmel seviyede inteeli geride bıraktı diye düşünüyoorum. nvidia param varsa üst segment alırım yooksa f/p amd ekran kartı alırım her zaman intelide deneme fırsatım ooldu hoşuma gitti ekran kartı ne ısınıyoor ne çok güç tüketiyoor serin kart

4060 almışsın oynarsın oyun ondan yana sıkıntı yook ama oo paralara alternatif de çook amd almasan bile nvidia 5060-intel b580 de alabilirdin hani bana kalsa b580 alman mantıklı olurdu hem kart serin düşük güç tüketiyoor hemde 12 gb vrami var

Son düzenleme:
Geri