YENİ EKRAN KARTI ALDIM MSİ NVİDİA GEFORCE RTX 4060 8GB SİZCE İYİ BİR MARKA Mİ?

Aldığım bu ekran kartı iyi mi sizce çok ısınır mi oyunlarda iyi performans verir mi?

İşte Ekran Kartımın link: https://www.hepsiburada.com/msi-vga...dx12-pcie-4-0-x8-3xdp-1xhdmi-pm-HBC00004L7N4P

NOT: Umarım kötü bir tercih yapmamışımdır tek dileğim budur

Önceki Ekran kartım: İnno3d Nvidia Geforce Rtx 3050 8gb 128 Bit Gddr6

kötü bir tercih yapmışsın maalesef şu sıralar çok iyi indirimler oluyordu 15.5 16k ya 9060xt 16 gb alabiliyordun 2x yakın performans

Aldığım bu ekran kartı iyi mi sizce çok ısınır mi oyunlarda iyi performans verir mi?

İşte Ekran Kartımın link: https://www.hepsiburada.com/msi-vga...dx12-pcie-4-0-x8-3xdp-1xhdmi-pm-HBC00004L7N4P

NOT: Umarım kötü bir tercih yapmamışımdır tek dileğim budur

Önceki Ekran kartım: İnno3d Nvidia Geforce Rtx 3050 8gb 128 Bit Gddr6
4060 olman kötü oldu bence onun yerine 9060 xt bir tık daha bütçeye ekleyip alınırdı bence yada intel arc b580 alıp takılabilirdin daha ucuza geliyor 2-3 k cepte kalırdı yada nvidia şartsa 5060 alabilirdin.

4060 olman kötü oldu bence onun yerine 9060 xt bir tık daha bütçeye ekleyip alınırdı bence yada intel arc b580 alıp takılabilirdin daha ucuza geliyor 2-3 k cepte kalırdı yada nvidia şartsa 5060 alabilirdin.

4k tam cebinde kalırdı + daha yüksek performans veriyor kart bir çok oyunda

Böyle şeyleri aldıktan iş işten geçtikten sonra sormak sadece seni üzer. Ya almadan önce konu aç sor. Yada aldıysan kullan keyfine bak araştırma.

4k tam cebinde kalırdı + daha yüksek performans veriyor kart bir çok oyunda
upgrade yapmadan önce r5 7600 intel arc b580 a620 m k anakartla takılıyoordum hiç bir soorun yoktu gayet tatmin ediyordu beni imzamda gözükene upgrade ettim fps oyunları nezlinde söylüyorum 2-3x katladı fps i 9800x3d

Böyle şeyleri aldıktan iş işten geçtikten sonra sormak sadece seni üzer. Ya almadan önce konu aç sor. Yada aldıysan kullan keyfine bak araştırma.

harbiden ya hem uzuldum hem sinir oldum birader neden araştırmıyorsun aldıktan sonra soruyorsun paranı cope atiyon yani

Ekran kartlarinin yuz karasi x2 ventus mlsf kotu tercih.
o kadarda gömmeyelim hocam 4060 alması kötü sadece 5060 intel arc b580 alıp daha rahat takılabilirdi iade şansı varsa iade etsin alsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

harbiden ya hem uzuldum hem sinir oldum birader neden araştırmıyorsun aldıktan sonra soruyorsun paranı cope atiyon yani
ürünü açıp kullandın mı
?

eğer iade şansın varsa daha ürünü açıp kullanmadıysan elimde yaklaşık 1 aylık b580 var sarı site üzerinden satabilirim. kutu fatura her şeyi var

o kadarda gömmeyelim hocam 4060 alması kötü sadece 5060 intel arc b580 alıp daha rahat takılabilirdi iade şansı varsa iade etsin alsın

ürünü açıp kullandın mı
?

eğer iade şansın varsa daha ürünü açıp kullanmadıysan elimde yaklaşık 1 aylık b580 var sarı site üzerinden satabilirim. kutu fatura her şeyi var
Evet kullandım şuanda bir sıkıntısı yok yani

ürünü açıp kullandın mı
?

hocam ben değilim alan kişi arkadaş adına üzüldüm ben

birde benim bütçem buna yetti ben ne yapabilirim yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,814
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri