fullmoon
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Tümay Şahin
Arkadaşlar selamlar, ASUS GTX ROG STRIX 1080 kartım sizlere ömür. Yavaştan bu dünyadan göçmeye başladı. Fotoğraftaki gibi ekranda semboller çıkıyor arada ve oyun oynarken crash yiyorum sürekli. 9 yıl boyunca termal macun yenilemezsen böyle olur 
Yeni ekran kartı almam gerekiyor. Bütçem en fazla 40-46 civarı.
ASUS RTX 5070 Ti Prime OC Edition.
RTX 4070 Ti Super.
Bu kartları düşünüyorum şimdilik. Almışken 5000 serisi yeni mimari almak daha mantıklı gibi geliyor. Fiyatlar zaten saçma sapan ama yapacak bir şey yok.
Yedekteki RX 460'ı kullanıyorum şu an o da ne kadar idare eder bilmiyorum.
Genelde oyun oynarken kullanacağım. Fakat bazen yazılımlarda kullanıyorum. Yapay zeka modeli eğitme vs.
Güncelleme;
Biraz boykot yapasım geldi. 2 kartında parasına değmeyeceğini düşünüyorum artık ve kararım değişti biraz. 2. el 3080 TI buldum bir tane fakat 17.500 TL 3-4 yıl kullanılmış. Test sonuçlarını da ekleyeceğim.
Yeni bir kart mı almalıyım yoksa 2. el almak değer mi fikir verirseniz sevinirim. Test değerleri ve fiyatı uygun derseniz almayı düşünüyorum. Fan %80 küsürlerde çalışıyor yüksek mi ? ve kartın içi hiç açılmamış.
Şu anki sistemim;
PSU : ASUS ROG STRIX 1000W.
CPU : Intel i9 13900K.
Anakart : ASUS Prime Z790'a Wi-Fi
Ekran : AOC agon AG241qx 2K 144Hz.
You did well soldier.. RIP
3080 TI TEST SONUÇLARI;
3DMARK Bağlantısı : 3DMARK
Yeni ekran kartı almam gerekiyor. Bütçem en fazla 40-46 civarı.
ASUS RTX 5070 Ti Prime OC Edition.
RTX 4070 Ti Super.
Bu kartları düşünüyorum şimdilik. Almışken 5000 serisi yeni mimari almak daha mantıklı gibi geliyor. Fiyatlar zaten saçma sapan ama yapacak bir şey yok.
Yedekteki RX 460'ı kullanıyorum şu an o da ne kadar idare eder bilmiyorum.
Genelde oyun oynarken kullanacağım. Fakat bazen yazılımlarda kullanıyorum. Yapay zeka modeli eğitme vs.
Güncelleme;
Biraz boykot yapasım geldi. 2 kartında parasına değmeyeceğini düşünüyorum artık ve kararım değişti biraz. 2. el 3080 TI buldum bir tane fakat 17.500 TL 3-4 yıl kullanılmış. Test sonuçlarını da ekleyeceğim.
Yeni bir kart mı almalıyım yoksa 2. el almak değer mi fikir verirseniz sevinirim. Test değerleri ve fiyatı uygun derseniz almayı düşünüyorum. Fan %80 küsürlerde çalışıyor yüksek mi ? ve kartın içi hiç açılmamış.
Şu anki sistemim;
PSU : ASUS ROG STRIX 1000W.
CPU : Intel i9 13900K.
Anakart : ASUS Prime Z790'a Wi-Fi
Ekran : AOC agon AG241qx 2K 144Hz.
You did well soldier.. RIP

3080 TI TEST SONUÇLARI;
3DMARK Bağlantısı : 3DMARK