Neler Yeni

Yeni̇ Ekran Karti Ve Formattan Sonra Bi̇lgi̇sayar Kasma Sorunu

Sezgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Sezgin Çoban
Merhaba geçenlerde yeni ekran kartı aldım ve sistemimi formatladım sistemim eski biostu onu uefi yaptım işlemcim r3 1200 önceden rx 560 kullanıyordum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım şimdi gtx 1060 3gb aldım ikinci el ve masaüstünde mouseyi gezdirirken bile donmalar takılmalar oluyor oyunlarda da aynı şekilde birde youtubedan falan video izlerken görüntü pikselleşiyor ben sorunun hdd ya da güç kaynağından dolayı olduğunu düşünüyorum hdd çok eski bir şeydi ve çok ucuzdu yani kaliteli bir şey değildi güç kaynağı da öyle markası platoon

IMG-20220511-WA0006.jpg
görüntü bu şekilde oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba geçenlerde yeni ekran kartı aldım ve sistemimi formatladım sistemim eski biostu onu uefi yaptım işlemcim r3 1200 önceden rx 560 kullanıyordum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım şimdi gtx 1060 3gb aldım ikinci el ve masaüstünde mouseyi gezdirirken bile donmalar takılmalar oluyor oyunlarda da aynı şekilde birde youtubedan falan video izlerken görüntü pikselleşiyor ben sorunun hdd ya da güç kaynağından dolayı olduğunu düşünüyorum hdd çok eski bir şeydi ve çok ucuzdu yani kaliteli bir şey değildi güç kaynağı da öyle markası platoon

IMG-20220511-WA0006.jpg
görüntü bu şekilde oluyor
ve her video da oluyor videolarda sorun yok yani

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert

Alıntıyı görüntülegörüntü bu şekilde oluyor

ve her video da oluyor videolarda sorun yok yani
hocam anakartın nedir onunla alakalı olabilir

Sezgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Sezgin Çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hocam BIOS update yapmayı deneyebilirsin. Ayrıca tam emin değilim ama güç kaynağının verimliliği düşükse sistemi besleyemiyor olabilir. Takılmaların sebebi harddiskin olabilir fakat piksel olayı bence ekran kartı ile alakalı acaba driver konusunda bir sıkıntı olmuş olabilir mi?

Hocam BIOS update yapmayı deneyebilirsin. Ayrıca tam emin değilim ama güç kaynağının verimliliği düşükse sistemi besleyemiyor olabilir. Takılmaların sebebi harddiskin olabilir fakat piksel olayı bence ekran kartı ile alakalı acaba driver konusunda bir sıkıntı olmuş olabilir mi?
Veyahutta kart önceden kazım yapılabilen zamanlarda kullanılmış olabilir yada işlem görmüş olabilir.

Sezgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Sezgin Çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Veyahutta kart önceden kazım yapılabilen zamanlarda kullanılmış olabilir yada işlem görmüş olabilir.
aldığım kişi sadece oyun oynadım vs dedi zaten yaşı da küçüktü bios update yapmıştım son sürümde şuan hdd içinde ayarlar yapıyorum olmadı güç kaynağıyla hdd değişirim hdd yerine ssd alırım

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
aldığım kişi sadece oyun oynadım vs dedi zaten yaşı da küçüktü bios update yapmıştım son sürümde şuan hdd içinde ayarlar yapıyorum olmadı güç kaynağıyla hdd değişirim hdd yerine ssd alırım
Yani olabilir ihtimal bunlar sonuçta inş ucuz bir parçada çıkar sorun fazla zarara sokmaz seni :)

aurawhy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Sorunu cözebildinizmi

Top Bottom