Sezgin
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 144
- İsim
- Sezgin Çoban
Merhaba geçenlerde yeni ekran kartı aldım ve sistemimi formatladım sistemim eski biostu onu uefi yaptım işlemcim r3 1200 önceden rx 560 kullanıyordum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım şimdi gtx 1060 3gb aldım ikinci el ve masaüstünde mouseyi gezdirirken bile donmalar takılmalar oluyor oyunlarda da aynı şekilde birde youtubedan falan video izlerken görüntü pikselleşiyor ben sorunun hdd ya da güç kaynağından dolayı olduğunu düşünüyorum hdd çok eski bir şeydi ve çok ucuzdu yani kaliteli bir şey değildi güç kaynağı da öyle markası platoon
görüntü bu şekilde oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve her video da oluyor videolarda sorun yok yaniMerhaba geçenlerde yeni ekran kartı aldım ve sistemimi formatladım sistemim eski biostu onu uefi yaptım işlemcim r3 1200 önceden rx 560 kullanıyordum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım şimdi gtx 1060 3gb aldım ikinci el ve masaüstünde mouseyi gezdirirken bile donmalar takılmalar oluyor oyunlarda da aynı şekilde birde youtubedan falan video izlerken görüntü pikselleşiyor ben sorunun hdd ya da güç kaynağından dolayı olduğunu düşünüyorum hdd çok eski bir şeydi ve çok ucuzdu yani kaliteli bir şey değildi güç kaynağı da öyle markası platoon
görüntü bu şekilde oluyor