YENİ EKRAN KARTINA GEÇTİM FPS DÜŞTÜ

Reaksiyon skoru
1
Merhaba,

eski ekran kartım MSI GeForce GTX 1660 Ventus değiştirdim daha güncel olan İntel arc b580 12 GB ekran kartını geçtim bilgisayara format attım sürücüde bir sorun yok her şey tamam gözüküyor ama fps daha düşük takılmalar oluyor anlamış değilim ekran kartını geri vermeyi bile düşündüm dün geldi elime ekran kartı çözümü olan yardım edebilirmi lütfen.

işlemci: AMD Ryzen 5 2600

Merhaba,

eski ekran kartım MSI GeForce GTX 1660 Ventus değiştirdim daha güncel olan İntel arc b580 12 GB ekran kartını geçtim bilgisayara format attım sürücüde bir sorun yok her şey tamam gözüküyor ama fps daha düşük takılmalar oluyor anlamış değilim ekran kartını geri vermeyi bile düşündüm dün geldi elime ekran kartı çözümü olan yardım edebilirmi lütfen.

darbogaz oluyor anladigim kadariyla

islemcin yetersiz kaliyor, 5600 alman lazim en az.

O işlemciye o ekran kartını neye göre taktınız hocam merak ediyorum çok eski bir işlemci kullanıp yeni bir ekran kartı takma fikrini kim verdi size :D

O işlemciye o ekran kartını neye göre taktınız hocam merak ediyorum çok eski bir işlemci kullanıp yeni bir ekran kartı takma fikrini kim verdi size :D
MSI GeForce GTX 1660 ile oynadığım da fps yüksek , donmalar vs olmuyor daha iyi bir ekran kartı nasıl olurda daha düşük fps veriri dar boğaz olsa bile bu kadarı olması anormal değilmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

islemcin yetersiz kaliyor, 5600 alman lazim en az.
Bu kadar fps kötü olması başka neden olabilir

Merhaba,

darbogaz var yeni bir işlemci almalısın

MSI GeForce GTX 1660 ile oynadığım da fps yüksek , donmalar vs olmuyor daha iyi bir ekran kartı nasıl olurda daha düşük fps veriri dar boğaz olsa bile bu kadarı olması anormal değilmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar fps kötü olması başka neden olabilir
İşlemcin ekran kartına yeterli gücü sağlayamıyor yeterli gücü alamayan ekran kartından nasıl oluyor da performans bekliyorsun?

hangi oyun ve resizeable bar açık mı ? anakartının pci-e sürümü kaç ?

darbogaz.

Geri