Neler Yeni

YENİ EKRAN KARTINA GEÇTİM FPS DÜŞTÜ

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Merhaba,

eski ekran kartım MSI GeForce GTX 1660 Ventus değiştirdim daha güncel olan İntel arc b580 12 GB ekran kartını geçtim bilgisayara format attım sürücüde bir sorun yok her şey tamam gözüküyor ama fps daha düşük takılmalar oluyor anlamış değilim ekran kartını geri vermeyi bile düşündüm dün geldi elime ekran kartı çözümü olan yardım edebilirmi lütfen.

işlemci: AMD Ryzen 5 2600

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bertuğ Yağız İRFAN
Darboğaz olabilir

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
vladimiz putin
Merhaba,

eski ekran kartım MSI GeForce GTX 1660 Ventus değiştirdim daha güncel olan İntel arc b580 12 GB ekran kartını geçtim bilgisayara format attım sürücüde bir sorun yok her şey tamam gözüküyor ama fps daha düşük takılmalar oluyor anlamış değilim ekran kartını geri vermeyi bile düşündüm dün geldi elime ekran kartı çözümü olan yardım edebilirmi lütfen.

darbogaz oluyor anladigim kadariyla

TahinPekmez

80+ Silver
islemcin yetersiz kaliyor, 5600 alman lazim en az.

hamburkus

80+
O işlemciye o ekran kartını neye göre taktınız hocam merak ediyorum çok eski bir işlemci kullanıp yeni bir ekran kartı takma fikrini kim verdi size :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O işlemciye o ekran kartını neye göre taktınız hocam merak ediyorum çok eski bir işlemci kullanıp yeni bir ekran kartı takma fikrini kim verdi size :D
MSI GeForce GTX 1660 ile oynadığım da fps yüksek , donmalar vs olmuyor daha iyi bir ekran kartı nasıl olurda daha düşük fps veriri dar boğaz olsa bile bu kadarı olması anormal değilmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

islemcin yetersiz kaliyor, 5600 alman lazim en az.
Bu kadar fps kötü olması başka neden olabilir

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Eymenarthur
Merhaba,

darbogaz var yeni bir işlemci almalısın

penthaL

80+
MSI GeForce GTX 1660 ile oynadığım da fps yüksek , donmalar vs olmuyor daha iyi bir ekran kartı nasıl olurda daha düşük fps veriri dar boğaz olsa bile bu kadarı olması anormal değilmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar fps kötü olması başka neden olabilir
İşlemcin ekran kartına yeterli gücü sağlayamıyor yeterli gücü alamayan ekran kartından nasıl oluyor da performans bekliyorsun?

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Barış
hangi oyun ve resizeable bar açık mı ? anakartının pci-e sürümü kaç ?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
ibrahim can
darbogaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular