Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Alıntıyı görüntüle
Abi intel sistem toplamazsan sevinirim genelde tüm videolarını sadece izledim ama bu sefer alabilirim ama fiyatı düşük tutarsan iyi olur şey gibi yani monitörlü sitem yaptın geçen gün onun gibi 6bin falan değilde 4-5 bin olursa daha iyi olur

Abi 7000-8000TL bandında monitörlü ya da monitörsüz bir sistem ya da genele hitap eden bir sistem olursa tadından yenmez..

Abi ekran kartı kesinlikle 1660 super olsun işlemciyi herkes 10400f istemiş ama amd olursa daha iyi olmaz mı ram frekansı bakımından da daha avantajlı.
Dasistem3 gibi olursa muhteşem olur yani 1660 superli olsun.

Bir öncekinde monitör bedavaya geldi şimdide monitörü olup ekipman ve bilgisayar döngüsü için Intel tarafından seçim olursa çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Ekran kartı olarak 2060 altı olarak alt segment ise 1650 olarak siz daha bilirsiniz tabi ama bütçe aralığı ve kitlenin bütçesini ;)

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Ryzen 5 2600 rx 570 8gb armor

birde abi tahmini ne zaman aralığında çıkar bu sistem bir açıklama yaparsan mutlu oluruz

Abi MD2'yi stoklardan dolayı alamayan çok kişi var (ben dahil). Şöyle ona benzer ucuz bir sistem yapsan da biz fakirlerin yüzünü güldür bir kere bee :). Orta bütçeli 1 yıl içinde çok yaptın DA1, DA2, El Capitan, DA3...

Umarım bu olur. İntel olsun bu sefer.

Alıntıyı görüntüle
R5 3500x 1650 süper 16gb ram

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri