Sametyildizz
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Lütfen md2 sistem gibi bir sistem gelsin yine geçen kaçırdık alamadık bu sefer alabilmeniz için o fiyata yakın bir sistem tekrar gelebilir gelirse de çok iyi olur.
10400f mantıklı.Kral hem yayın odaklı hem de oyun odaklı bir PC on numara olur .
Ryzen 5 3600 veya 3600X
Gigabyte RTX 3060Ti gaming
Ram de (8x2) 16 GB 3200 MHz falan olursa tadından yenmez. Aşağı yukarı böyle bir PC 10.000₺ oluyor diğer bileşenleri ile . Sen de güzel bir indirimli yaparsan söz veriyorum alacağımÇok ciddiyim rtx 3060'lı bir PC çıkarmanı bekliyorum apoo. Saygılar
AMD ryzen 3 3100 + Rx570 8gb OcArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
10400f mantıklı.ryzen 5 2600 ya da ryzen 5 3500 ve rtx 2060 ya da 5600xt
önceki gibi güzel bir indirim olursa inşallah alacagım
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum y
olabilir hocam neden olmasın sadece fikrimi sundum10400f mantıklı.
ryzen 5 3600 gider beArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
gtx 1660 olabilirArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Onu kullanmam için b490 kullanmam gerek heralde Ramin daha iyi olabilmesi için falan. Yine aynı para . Render , yayın vs. Ryzen 5 3600-3600X daha mantıklı.10400f mantıklı.
herkese baktım ryzen istiyor.arkadaşlar f/p ise 10400f ŞART.abi bence işlemci 10400f anakart b460m 16 gb ram 500 gb m2 ssd 2060 ekran kartı (özelleştirme olarak 3060ti eklenebilen bir sistem olsun)