Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
58 sayfa mesajdan sonra göreceğini zannetmiyorum ama
RTX 2070 veya 2060 Super R5 3600X olabilir

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Alıntıyı görüntüle
abi sen bu kadar ucuza yapınca aldığım sistemden daha iyi özellikleri aynı fiyata görünce kalbime ağrılar giriyor 4500'e monitörlü sistem toplamışsın ekran kartı gtx 1650 super ben de gtx 1650 var bu nasıl mümkün oluyor anlamıyorum

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
İ3 10100f + 1650 süper veya rx5500xt

Alıntıyı görüntüleryzen 5 3600 or 3500x--rtx 2060 - 144hz monitör

4000-4500 bandına monitörlü olsun reis
10100f
5500xt
75hz freesync monitörle gelsin

Nasıl bir sistem ortaya çıkar bilmem lakin nacizane tek tavsiyem şu olacaktır, sistemin karaborsaya düşmemesi için her itopya üyeliğine 1 ad. satın alım ile sınırlandırılması, zira ihtiyacı olanlardan ziyade al-satçılar piyasada sarı site vb. platformlarda ilan verip oturduğu yerden üstünüzden haksız kazanç sağlamaktadır.

Alıntıyı görüntüle
Abi bi gtx 1660 super bir de r5 3600 olabilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,049
Üyeler
185,215
Son üye
NoobyOne
Geri