@Abdullah Hacıgül hocam ne çıkarttığından ziyade biz alabilicekmiyiz bu önemli 1.5 k indirim olmasında 700 lira indirim olsun örnek olarak veriyorum ama stok durumu olasın v serilerde bu sorun yoktu binceler insan var siteye giriş yapıp alamayan v serisinden çıkart indirimlerin bitmesine 2 gün var 1 hafta sonra sistem çısrtacaksın eğer alamazsak indirimlerde bitmiş olacak biz bu sefer kat kat üstünü ödeyerek almamız gerekecek eğer gerçekten stok sorunlu olmayan bi sistem topluyacaksan bekliyelim sen küçük bir kanal yada çevresi olan insan değilsin ki 350 stok nedir senin için 4800-5300 bandı bence gayet güzel sistemlerin toplanacağı f p bantı çok seçenek var 1660 lar 1650 süperler rx 5500 ler indireme göre belki 1660 süper bile ve fp olması açısından intel 10. Nesil gayet başarılı ve ucuz bu konuya değinirmisin lütfen bekleyelimmi yoksa alalım mıArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle