Neler Yeni

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammed Barış POLAT
2. Elciler gelmiş yüksek bütçeli bilgisayar yapın diye ısrar ediyor, videoyu beğenen kesimin beğenme sebebi 4800 tl bütçeleri olup tekrar böyle bir bütçeye göre sistem beklemeleri, o 50 bin beğeneni bir araya topla sadece bin tanesi 6 bin ve üzeri bütçe de sistem ister, geri kalan 49 bini max 5 bin TL'lik sistem ister. Sakın 2.el üçkağıtçılarına kanıp 5 bin ve üzeri sistem yapma , yoksa kemik tayfan olarak bizler sana gerçekten kırılırız @Abdullah Hacıgül

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammed Barış POLAT
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali çırak
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Alıntıyı görüntüle
Abi bu yaptıgın sistem gibi 144hz 1ms monitorlu bu fiyatlarda amd sistem yaparmısın pederi zor ikna ettim 1senedir pc aldirmak icin ugrastim ikna ettim bu sistemi site çöktüğü icin alamadim bunun gibi sistem yaparmısın

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
R5 3600 ile 2060s ile olursa çok hoş olur bu aralar çok fazla 3060ti vs alan görüyorum forumda 3060ti li bir sistem de olabilir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom