EMREG
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,427
rx 570 8gb 1650s 4gb varken,3100 de 10100f varken alınmaz.AMD ryzen 3 3100 + Rx570 8gb Oc
rx 570 8gb 1650s 4gb varken,3100 de 10100f varken alınmaz.AMD ryzen 3 3100 + Rx570 8gb Oc
10400f rx5700xt ile bir sistem gelirse efsane olur reisArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
1650s ve 10100f mantıklı olur.ABİM DUY SESİMİ lütfen ryzen 3 3100, gigabyte'nin gtx 1650 OC ve 75hz 1ms monitör yapabilirsen inanılmaz sevinirim abim bütçem 4.000 TL
abi yine aynısı olabilir bence ya da 1 tık artırıp gtx 1660 ekleyebilirsin her türlü okeyim iyi günler diliyorum.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
RTX 3060Tİ + 5600X çok iyi olur be abi.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Hayır h410 da kullanabilirsin ve r5 3600 ile arasında yine fark oluyor.Onu kullanmam için b490 kullanmam gerek heralde Ramin daha iyi olabilmesi için falan. Yine aynı para . Render , yayın vs. Ryzen 5 3600-3600X daha mantıklı.
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yap
i3 10100f e msı rx 5500 mech 4gb NE GÜZEL OLURRR abi i3 işlemciyi sonun kadar kullanacak bi ekran kartı ile yapalımArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Yaptığın sistemler evet f/p kralı ama yine de güçlü bir sistem olmuyor. Benim ricam RTX 3060ti veya rx 6800 bulunan bir sistem. Rx 6800 sistem 10 bin tl yi geçiyor bakalım üst düzey sistemlerde ne kadar indirim yapabiliyorsun biraz da bütçesi olanlar için sistem yap lütfen.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
5 3600x/3060tiArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
5600x olsun bizim olsun5 3600x/3060ti