Kral, 5600xtli sistem mükemmel olurArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Ancak bu kadar toplanmıyor. O bütçede Abdullah abi GTX1650 superli toplar ki 1650 super çok daha iyi.Ben hepsiburada da 4 Bin TL'ye topladım. Ancak bu kadar bütçe kalıyor. Fazlasını koyarsa zevkle alırım.
Fiyat Max 5 bin TL olsun.Gtx 1650 süper çift fanlı +monitör kısacası md2 nin kopyası ekran 120 hz olabilir .severek takip ediyorumArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
ryzen 5 3600 5600xt veya ryzen 5 2600x 1660ti1660 Super ve İ5 10400F Veya R5 3600 bir sistem ?