Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ya lütfen yeni yapacağız sistemde monitör dahil olsun yoksa monitüre çok paralar gidiyor MD3 MD4 GİBİ

Son çıkan sisteme stok eklemesi yapılsa efsane olur ya da benzer 1 sistem muhteşem olur. Çok uzun zamandır bekliyorum ve son sisteme de yetişemedim. :( Bakalım sıradaki nasıl olacak.

R5 3500 X + 5600 XT + B550 veya B 450 anakart

Kr
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Abim senden tek bir isteğimiz var md2 benzeri olsun ve 5000 tl yi geçmeyen 144 hz monitörlü olursa efsane olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
144 hz monitörlü olsun max 5500 olsum gerisi sende abim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri