Yeni Gümrük Yasakları Başladı!

ewrsfdfgsdsfsf32243

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
yeni yasaklar geliyormus 30 dolar limiti filan 0a iniyormus artik aldigimiz seyleri iyice kontrol etmek istiyorlar =D

Parayı içerde mi tutmaya çalışıyorlar ben anlamadım.

Geçen uzun zaman sonra Aliexpressten bir şey almak istedim. apple'ın trackpad'i gibi pc için harici bir touchpad, fiyat vergiler yüzünden 2 katına falan çıkıyor gibiydi, almadım, ancak burada da satılmıyor onlar. Sonuçta mağdur oldum, bu kanunları veya her neyse bunları isteyen insanların bazılarının alenen konuşmaları var, tek amaçları halkı kazıklamak ve yüksek kar elde etmek.

Geçen uzun zaman sonra Aliexpressten bir şey almak istedim. apple'ın trackpad'i gibi pc için harici bir touchpad, fiyat vergiler yüzünden 2 katına falan çıkıyor gibiydi, almadım, ancak burada da satılmıyor onlar. Sonuçta mağdur oldum, bu kanunları veya her neyse bunları isteyen insanların bazılarının alenen konuşmaları var, tek amaçları halkı kazıklamak ve yüksek kar elde etmek.
dogru dedin gecen gun kulaklik icin kablo alicaktim turkiyede ayni kablo 1000tl ye satiliyor aliexpressde 200tl ayni kablo =DD

Devl*t bazen, bazen, yok ya yazmaya gerek yok

Sonra sövünce de "sövdü" oluyor.

ankara beştepede oturan yaşlı bir amcamız var maddi yardıma ihtiyacı var ona yardım ediyoruz

Geri