Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
İnternet den OEM key al korsan yapma hiç tavsiye etmem
arkadaşın attığı pttavm 14 liralık key mi alayım yani? yoksa korsan derken o tür keyleri mi kastettin kardeşimİnternet den OEM key al korsan yapma hiç tavsiye etmem
Yok mesela internete OEM key yazıp başka sitelerden kod yazıyorsun ya onları diyorum onlar sağlıksız Amazon dan almanı öneririmarkadaşın attığı pttavm 14 liralık key mi alayım yani? yoksa korsan derken o tür keyleri mi kastettin kardeşim
Knk bende o şekil yaptım ama sadece sağ alttaki win etkinleştir yazısı silindi ayarlara girince etkinleştir yazıyor halaBu şekilde etkinleştirin bi sıkıntı çıkmıyor boşuna para vermeyinÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bu şekilde etkinleştirdim
Yok mesela internete OEM key yazıp başka sitelerden kod yazıyorsun ya onları diyorum onlar sağlıksız Amazon dan almanı öneririm
Ben de öyle bir şey olmadı bilmiyorumKnk bende o şekil yaptım ama sadece sağ alttaki win etkinleştir yazısı silindi ayarlara girince etkinleştir yazıyor hala
Ben öyle çok fazla key aldım hiçbirinde sorun yaşamadım bence al bı taneWindow s 10 Pro 32/64 Bit | Orijinal Anahtar | %100 Etkinleştirme | 1 PC | Hızlı Gönderim : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Window s 10 Pro 32/64 Bit | Orijinal Anahtar | %100 Etkinleştirme | 1 PC | Hızlı Gönderim : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu işler çok sıkıntılı kardo ya baksana yorumlara, crack istiyomuş ve çalışmıyomuş. bu ucuz keyler hep böyle sorunlu galiba. lisanssız kullansam nolur çok sorun olur mu? orijinal key alamam ki çok pahalı...