CrsytalDıskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?wd black 500gb aldım. cache ini nasıl öğrenirim? Bir de okuma ve yazma hızı 100 yani olması gerekenden daha düşük ve samsung portable olarak gözüküyor. Windows başka diskte kurulu ondan olabilir mi?
hemen bilgi vereceğimCrsytalDıskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022 Architecture x86/x64/ARM64...crystalmark.info
CrsytalDıskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022 Architecture x86/x64/ARM64...crystalmark.info
Disk WD Black onda merak etmeyin. 64 MB önbelleği yani cache.
ama normal değil gibi ben araştırdığımda çok daha fazla çıkıyordu burda böyle çıktı nedenseDisk WD Black onda merak etmeyin. 64 MB önbelleği yani cache.
Hızı zaten 100-130 arasında olur.
Tekrar test yapar mısın?ama normal değil gibi ben araştırdığımda çok daha fazla çıkıyordu burda böyle çıktı nedense
hemen yapayım.Tekrar test yapar mısın?
hiçbirşey açık değil arkada acaba windows farklı bir diske kurulu olduğu için mi böyle?hemen yapayım.
Mesaj otomatik birleştirildi: