Neler Yeni

yeni ios 14.0

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet
AĞA beta sürüm gelmiş güncelledim çok güzel olmuş

5 sene önce çıkan iphone 6s de güncelleme gelirken, 5 sene önce alınan samsung çöpte

İPHONE <3;)

Rootz

80+
Beta sürüm olmasına rağmen efsane. Kararlı sürüm çıkınca daha performanslı olacaktır. Apple ekosistemi bir başka.

Shuut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem Avados
fakirlerin yüzü gülürmü be :(

Rootz

80+
fakirlerin yüzü gülürmü be :(

Fakirlikle alakası yok be. Tamamen tercih meselesi. Şuan Android cihazlar da fiyat olarak aynı seviyelere fırladı zaten. Telefonla uzaya çıkmayacağım veya çeşitli acayip aksiyonlar yapmayacağım için bir de fena halde alıştığım için kullanıyorum. Uyuşturucu gibi bir kere alışınca bırakamıyorsun :D

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Gençler, bence güncellemeyin. Bekleyin betanın birkaç üstü çıkacak o zaman güncellersiniz. Şuan birçok sıkıntı yaratabilir size.

Rootz

80+
Gençler, bence güncellemeyin. Bekleyin betanın birkaç üstü çıkacak o zaman güncellersiniz. Şuan birçok sıkıntı yaratabilir size.

6S ile X'de stabil bence. Gerçi 24 saat bile olmadı ama bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Yine de normal kullanıcıların geçmemesini öneririm bende.

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
6S ile X'de stabil bence. Gerçi 24 saat bile olmadı ama bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Yine de normal kullanıcıların geçmemesini öneririm bende.
Şuan istesem bende geçerim. Ama 2012'den beri Apple kullanıcısıyım. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Geçmek çok gereksiz. Telefon olur olmadık yerde kasacak. Hata bile verecek. Isınacak, belki de çökebilir. Bu yüzden format atmak gerekecek ve bu yüzden verileri kaybedebilirsin.

Rootz

80+
Şuan istesem bende geçerim. Ama 2012'den beri Apple kullanıcısıyım. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Geçmek çok gereksiz. Telefon olur olmadık yerde kasacak. Hata bile verecek. Isınacak, belki de çökebilir. Bu yüzden format atmak gerekecek ve bu yüzden verileri kaybedebilirsin.

Verilerinde sorun yok telefon olduğu yerde alev bile alsa veriler olduğu gibi geri gelir. Benimki biraz da meraktan. Bu tip yeniliklerde bekleyemem çatlarım :D iOS 13 betasında ne rezillikler çekmiştim neden böyle söylediğini çok iyi anlıyorum ama engel olamıyorum içimdeki güncelleme sevdasına :D

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Verilerinde sorun yok telefon olduğu yerde alev bile alsa veriler olduğu gibi geri gelir. Benimki biraz da meraktan. Bu tip yeniliklerde bekleyemem çatlarım :D iOS 13 betasında ne rezillikler çekmiştim neden böyle söylediğini çok iyi anlıyorum ama engel olamıyorum içimdeki güncelleme sevdasına :D
Normaldir. iTunes'den telefonun yedeğini almışsındır umarım. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,464
Üyeler
162,691
Son üye
edipek
Top Bottom