- Bütçe
- 8000
Merhabalar elimde Sapphire Radeon pulse 7900xtx ekran kartı var işlemci R5 7600 soğutucu frost commender anakart Asus a620 m k matx anakart ram gskill ripjaws S5 6000 MHz CL36 ram sistem var kısaca bu sistemimi direk yeni kasaya aktarcam ekran kartımı ve işlemcimi rahat rahat besleyecek hemde yarın öbür gün yeni bir ekran kartına geçtiğimde yeni nesil çıktığında rahat rahat beslesin istiyorum psu kısmında kasada ise geniş ferah yarın öbür gün ATX yada e ATX bir anakarta geçtiğimde rahat ferah olsun rahat takabileyim yer sorunum olmasın kasa içinde f/p hem psu hem kasa arıyorum mümkünse bursadan temin edebileceğim vatan teknosa mediamarkt gibi yerlerde bulabileceğim ürünler önerir misiniz ? Not: ekran kartım 8+8+8 pinli ayrıca psu 750 w üzeri gold sertifikalı kaliteli bir şey olsun. Beyaz siyah fark etmez renk hastası değilim aRGB olursa tek renk yada rainbow olmasın dandik duruyor onlar elimde patlamasın. Lütfen f/p bir şeyler olsun en kötü ihtimal bütçemi aşarsa sadece psu da alsam yeterli en kötü kasa internette daha ucuzsa sipariş eder gelmesini beklerim psu yarın elimde olsa da olur. Birde fan bol olursa sağlam hava üfleyen şöyle tadından yenmez birde büyük sıvı soğutma radyatörlerini takabilecegim şekilde olursa mükemmel olur ileriye dönük.