Yardım Yeni kasama USB takamıyorum

Serucat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
168
Yeni gelen sistemin arkasına USB takamıyorum. Buradaki metalleri çıkarmam mı gerekiyor?
44537B78-FD7F-4070-8B30-6CFB438C5881.jpeg

Sanki Anakart tam oturmamış gibi LAN portunuzun orada çok fazla boşluk var.

Hazır kasa olarak geldi bir şeye dokunmadım henüz, ne yapabilirim
Kasayı açıp Anakartın üstündeki vidaları kontrol edin. belki eksik vardır. Çünkü Çıkış Portları çok yamuk şekilde duruyor.

Evet sağlam anakart
Düzgün oturtmamışlar Anakartı Sanırım bu yüzden de portlar biraz boşlukta kalmış o yüzden o demirler sizin kullanmanıza engel oluyor. yapabilirim diyorsanız anakartın üstündeki birkaç parçayı söküp (ekran kartı vs. yer kaplayan veya sökmenizde zorluk çıkartacak) anakartın vidalarını söküp dengeli bir şekilde tekrar oturtmak.

Düzgün oturtmamışlar Anakartı Sanırım bu yüzden de portlar biraz boşlukta kalmış o yüzden o demirler sizin kullanmanıza engel oluyor. yapabilirim diyorsanız anakartın üstündeki birkaç parçayı söküp (ekran kartı vs. yer kaplayan veya sökmenizde zorluk çıkartacak) anakartın vidalarını söküp dengeli bir şekilde tekrar oturtmak.
Kendim söküp oturtabilir miyim zor mu bu işlem? İlk defa yapacağım

Kendim söküp oturtabilir miyim zor mu bu işlem? İlk defa yapacağım
Zor değil fakat zarar verme ihtimaliniz az da olsa var. müsait olduğunuzda bir bilgisayarcıya götürün orada 2 dakika da söküp tekrar oturtabilir.
Edit: Yeni Açtığınız Konuda Yanlış montajlanmamış. Anakartınız Düzgün oturtulmamış.

Geri