Yeni Kick Box a başlayanlara tavsiyee

Reaksiyon skoru
0
aga kick box a yeni başladım ve bana tecrübeli insanlardan tavsiyeler gerek

kankam esneme hareketleri yaparken acele etme özellikle bacak açarken falan allah korusun bir anda lif falan yırtarsın

Eyw sağolasın kanka yeme içme konusunda ne dersin
kanka kickbox vücut geliştirme sporu değil o yüzden ille de şunu ye bunu yeme diyemem ama normal olarak fast food falan yeme onun dışında atrenman öncesi muz gömersen iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de yanına su al bolca su iç
Eyw sağolasın kanka yeme içme konusunda ne dersin

sigara içiyorsan bırak fena tıkıyor adamı, yemene içmene dikkat et, üstteki arkadaşa katılıyorum esneme çok önemli özellikle bacak için geçmişte taekwondo deneyimim oldu, pes etme kickboks bir spordur ve eminim senin de sporu bırakmayı düşüneceğin zamanlar olacak devam et seviyorsan bu sporu bırakma

sigara içiyorsan bırak fena tıkıyor adamı, yemene içmene dikkat et, üstteki arkadaşa katılıyorum esneme çok önemli özellikle bacak için geçmişte taekwondo deneyimim oldu, pes etme kickboks bir spordur ve eminim senin de sporu bırakmayı düşüneceğin zamanlar olacak devam et seviyorsan bu sporu bırakma
eyww kralsınız

Tecrübeliyim diyemem lakin naçizane önerim temiz düzgün bir salonda, spor yapma amacı güden insanlarla birlikte idman yaptığına emin ol. Rutin idmana ek olarak kardiyo yapabilirsin, kondisyon çok önemli, diğer şeyleri zamanla ve iyi bir hocan varsa onun yardımıyla tamamlayabilirsin. Sağlıklı sporlar 💪

Bende Bi Süredir Muay Thai Yapıyorum.
Verebilegim En İyi Tavsiye Model Çalışmalarında Antrenman Maçların da Bol Bol Dayak Ye :D
Dayak Atmayı Öğrenmenin En İyi Yoludur Dayak Yemek.

Bende Bi Süredir Muay Thai Yapıyorum.
Verebilegim En İyi Tavsiye Model Çalışmalarında Antrenman Maçların da Bol Bol Dayak Ye :D
Dayak Atmayı Öğrenmenin En İyi Yoludur Dayak Yemek.
kral dayak yicezde çok kötü vuruyorlar be bu geçecekmi bi zaman sonra

kral dayak yicezde çok kötü vuruyorlar be bu geçecekmi bi zaman sonra
Geçiyor Merak Etme. 1 Hafta Alnımda Morlukla Dolaştığımı Biliyorum :D
Bide Sürekli Darbe Alan Bölgeler Bir Yerden Sonra Daha Dirençli Oluyor.
Çok Ciddi Olmadığı Sürece Darbe Almak İyidir

5 sene muay thai yapmış birisi olarak verebileceğim tavsiye, antremandan önce ısınmış hafif egzersiz yapmış olman olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,723
Üyeler
189,316
Son üye
wilym@n
Geri