Erdem Arslan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,577
25-26k gibi bir fiyata gelirse iyi olur. 6.83 inc ekran, 6550 Mah silicon-carbon batarya gibi çok güzel özellikleri var. YD mi 14T pro alacaktım bunu beklesem mi?
alınır metal çerçeve falan da var her türlü amiral gemisi olmuş25-26k gibi bir fiyata gelirse iyi olur. 6.83 inc ekran, 6550 Mah silicon-carbon batarya gibi çok güzel özellikleri var. YD mi 14T pro alacaktım bunu beklesem mi?
Çerçevesi falan umrunda değil ekranı ve bataryası beni benden aldı. Lansman fiyatı iyi olursa bir tane çekebilirim.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alınır metal çerçeve falan da var her türlü amiral gemisi olmuş
Fiyat farkı yoksa ya da azsa snapdragon logolu olanı tercih ederim
Bekle de o paraya cikmaz25-26k gibi bir fiyata gelirse iyi olur. 6.83 inc ekran, 6550 Mah silicon-carbon batarya gibi çok güzel özellikleri var. YD mi 14T pro alacaktım bunu beklesem mi?
Hocam siz çıtayı biraz arttırdınızYok 360 hz koysunlar Standoff 2 espor akar
Olsun işte artık yeter diyorum reisHangi telefon 180 hz kral
Telefondaki ekranla monitörleri kıyaslamaAndroid tarafında 8 k lık telefonda bile 120 hz ekran var kalitesini sorgulamıyorum ama o kadar para veriliyor bı de çok güzel oyun telefonu yani bı 180 Hz olsa daha iyi olurdu
Hocam ben bı tek oyun için konuşmadım kiTelefondaki ekranla monitörleri kıyaslama
120hz ile 180 arasındaki farkı Telefonda çok hissetmezsin
Bide 180fps verebilecek güçte bir işlemci de yok
Batarya hakketen güzelmiş nezaman çıkarÇerçevesi falan umrunda değil ekranı ve bataryası beni benden aldı. Lansman fiyatı iyi olursa bir tane çekebilirim.