Android Yeni Kral Poco F7 Geliyor - 8S gen 4 işlemci -24 Bin TL

Poco X7 Pro varken neden bir insan bu cihazı alır hiçbir fikrim yok, oradaki F takısı sadece psikolojik, kamera falan diyecek arkadaşlar için söylüyorum kamera sensörü Poco X7 Pro ve X7 ile birebir aynı.

Poco X7 Pro 1,7M antutu V10
Poco F7 2M antutu V10

Fiyat farkı da lansman fiyatında olmasına raen fiyat farkı kupon ikisine de uygulanınca 3K seçim sizin. Lansman fiyatındayken Poco F7 mantıklı ama sonra 30K'yı geçince ben X7 Pro yerine tercih etmem.
Yani malzeme kalitesi,Snapdragon güvencesi ve daha iyi ekran var diye biliyorum bence değer 2-3 bin farka

Yani malzeme kalitesi,Snapdragon güvencesi ve daha iyi ekran var diye biliyorum bence değer 2-3 bin farka
Şu an değer zaten batarya da daha büyük. Ama bu cihaz bence lansman bitince 28-32 arası bir yere oturacak ve ben o kadar fark vermeyi doğru bulmuyorum.

Poco X7 Pro varken neden bir insan bu cihazı alır hiçbir fikrim yok, oradaki F takısı sadece psikolojik, kamera falan diyecek arkadaşlar için söylüyorum kamera sensörü Poco X7 Pro ve X7 ile birebir aynı.

Poco X7 Pro 1,7M antutu V10
Poco F7 2M antutu V10

Fiyat farkı da lansman fiyatında olmasına raen fiyat farkı kupon ikisine de uygulanınca 3K seçim sizin. Lansman fiyatındayken Poco F7 mantıklı ama sonra 30K'yı geçince ben X7 Pro yerine tercih etmem.
Şunu okuyunca POCO X7 Pro ucuz bir cihaz zannettim. Akakçe'den baktığımda fiyatı 22 bin lira gözüküyor. Lansman vs. yakalamadıkça Xiaomi'den telefon alınmaz bugün onu farkettim.

Kral o zaman YD al kullan 😀 mis.
Zaten, Xiaomi TR almanın mantiginı da çok anlayamıyorum. Garantiye 2 kat para verecekler gidip verebilir.
Şunu okuyunca POCO X7 Pro ucuz bir cihaz zannettim. Akakçe'den baktığımda fiyatı 22 bin lira gözüküyor. Lansman vs. yakalamadıkça Xiaomi'den telefon alınmaz bugün onu farkettim.
Ciddi soyluyorum ederi max 19k, S24 FE direkt performans odaklı bir cihaz olmamasına rağmen daha yüksek işlemci performansı veriyor ve fiyatı 24K... Xiaomi iyi fiyatlara falan getirmiyor millet gaza geliyor.

Zaten, Xiaomi TR almanın mantiginı da çok anlayamıyorum. Garantiye 2 kat para verecekler gidip verebilir.

Ciddi soyluyorum ederi max 19k, S24 FE direkt performans odaklı bir cihaz olmamasına rağmen daha yüksek işlemci performansı veriyor ve fiyatı 24K... Xiaomi iyi fiyatlara falan getirmiyor millet gaza geliyor.
Xiaomi'nin iyi fiyatlara getirmediğini POCO F7'nin lansman fiyatını görünce anladım. Avrupa fiyatının neredeyse 2 katına satıyorlar. S24 FE güzel telefon ama bu zamanda 25w şarjlı cihaz almam. POCO F7 tam benlik bir cihaz. Sanırım lansmandan almasam da YD şekilde alacağım.

Xiaomi'nin iyi fiyatlara getirmediğini POCO F7'nin lansman fiyatını görünce anladım. Avrupa fiyatının neredeyse 2 katına satıyorlar. S24 FE güzel telefon ama bu zamanda 25w şarjlı cihaz almam. POCO F7 tam benlik bir cihaz. Sanırım lansmandan almasam da YD şekilde alacağım.
Baktım poco F7 incelemelerine çerçeve oranı falan çok premium görünüyor s24 fe gibi ucuz görünmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım poco F7 incelemelerine çerçeve oranı falan çok premium görünüyor s24 fe gibi ucuz görünmüyor
Dostum burada farklı konularda birkaç gündür konuşuyoruz. POCO F7 çok güzel cihaz. Tasarımı çok güzel. Metal çerçeve, yuvarlatılmış köşeler, ince bezel'ler, 19,5:9 formatında 6.83 inc ekran. Mat beyazı ben çok beğendim. Sadece kamera adası hoşuma gitmedi. Onun haricinde herkesin bildiği gibi iyi bir işlemci, 6500 mAh batarya vs. gibi çok güzel özellikleri var. Bence S24 FE bu cihaza rakip olamaz. Yukarda da belirttiğim gibi S24 FE güzel bir cihaz olmasına rağmen benim tercih edeceğim bir cihaz olmazdı.
Ancak benim Xiaomi'ye dair canımı sıkan çok fazla şey var. Öncelikle yazılımları gerçekten kötü. Telefonu alıktan sonra içindeki bloatware'i silmen gerekiyor. Kendi sistem uygulamaları iyi değil veya yok. Eskiden booloader basitçe açılıp kolaylıkla rom atılabiliyordu artık zorlaştı. Güncellemeler bazı serilere çok geç geliyor. TR fiyatlandırmaları çok kötü. Samsung, Apple gibi dünya devi markalar yurtdışına kıyasla bizde gerçekten iyi fiyata ürün satıyorlar. Dönem dönem çok iyi kampanyalar yapıyorlar. Xiaomi'de bunu pek göremiyorum. Herkesin bildiği problemlere kısaca değinmek istedim.
POCO F7 ile alakalı ise söyleyeceğim bir olumsuz yön. Bu cihaz, Çin versiyon Redmi Turbo 4 Pro'nun bataryası kısılıp tasarımı değiştirilmiş hali. Redmi çok ısınan bir cihazdı. Reddit'te kullanıcı yorumlarını görebilirsin. Kullanıcılar oyun haricinde genel kullanımda bile cihazın ısındığını söylüyorlardı. Eğer bu problemi çözmemişlerse çok büyük sıkıntı.
Bunlar benim Xiaomi ve POCO F7'ye dair görüşlerim. Günün sonunda 3 kuruşa 5 köfte olmuyor. Bugün itibariyle POCO F7 TR piyasasındaki en f/p cihazlardan biri. İyi ve kötü yönlerini göz önünde bulundurarak alacak insanı kesinlikle pişman etmeyecektir. Benim de almayı düşündüğüm bir cihaz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çerçeve oranı güzelmiş falan, arkada snapdragon logosu olan Poco F7 sanırım gördüğüm en berbat şey falandır, cihaz premium olmaya yakın bile değil, S24 FE daha elit duruyor.

S24 FE almayı düşünüyordum 25 bine ama şimdi arada kaldı bana samsungda yapay zeka destekli kamera özellikleri kamera kalitesi baya iyi duruyodu ne dersiniz ne kaybederim hangisini alsam fikir verebilirmisiniz

S24 FE almayı düşünüyordum 25 bine ama şimdi arada kaldı bana samsungda yapay zeka destekli kamera özellikleri kamera kalitesi baya iyi duruyodu ne dersiniz ne kaybederim hangisini alsam fikir verebilirmisiniz
Kamera beklentin var POCO alma. Arka kamera idare etse de ön kamerası bence net kötü. Selfie çeken biriysen bence tatmin olmazsın. Kamera konusunda S24 FE daha iyi.

Kamera beklentin var POCO alma. Arka kamera idare etse de ön kamerası bence net kötü. Selfie çeken biriysen bence tatmin olmazsın. Kamera konusunda S24 FE daha iyi.
ya çok fotoğraf çeken birisi değilim ama güç ve kalanlar olarak çok fark olacak gibi s24 fe alırsam, şuan hali hazırad poco x3 pro kullanıyorum 3 yıl oldu anakart yandı bişiler oldu hala tamirden dönmesini bekliyom telefonun değişim vakti geldi, 6500mah bataryada ağzımın suyunu akıtıyor bildiğin yapay zeka desteği varmı acaba poco f7 de

25k diyor ben de nasıl 24'e alınıyor kupon mu tanımlıyoruz beyler?

Geri