YENİ MACUN DEĞİŞİMİ ancak hala 91 derece laptop

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
85
Laptopun çok ısınıyor macun değiştirdim yine aynı ne yapmalıyım

Laptopun çok ısınıyor macun değiştirdim yine aynı ne yapmalıyım
Yük altındayken 91 derece olması bazı laptoplar için normal olabilir, kullandığın macuna göre de değişebilir, laptop modeli ve termal macunu + nasıl sürüdüğünü yazmazsan yardımcı olamayız.

mx4 mü kullandın mx6 mı kardom hava sıcak mı laptop yeteri kadar hava alabiliyor mu soğutucu kullanıyor musun fanların dönüş hızı nasıl babam böyle pasta yapmayı kimden öğrendi sorularının da cevabını vermen lazım sağlıklı cevap için

Yük altındayken 91 derece olması bazı laptoplar için normal olabilir, kullandığın macuna göre de değişebilir, laptop modeli ve termal macunu + nasıl sürüdüğünü yazmazsan yardımcı olamayız.
mx4 mü kullandın mx6 mı kardom hava sıcak mı laptop yeteri kadar hava alabiliyor mu soğutucu kullanıyor musun fanların dönüş hızı nasıl babam böyle pasta yapmayı kimden öğrendi sorularının da cevabını vermen lazım sağlıklı cevap için
Thermalright mı ne var macun onu kullanıyorum masa üstümde de kullanıyorum çok iyi macun acele nitro 5 laptop modelim hava 29-33 derecelerde bu aralar laptop yükseltecim var rahat hava alsın diye almıştım

Thermalright mı ne var macun onu kullanıyorum masa üstümde de kullanıyorum çok iyi macun acele nitro 5 laptop modelim hava 29-33 derecelerde bu aralar laptop yükseltecim var rahat hava alsın diye almıştım
Ya çok kötü sürdün ya da direkt pump out yaptı.

Macun ne zamandır sende ?
Nasıl sürdün ? X şeklinde mi, nokta bırakıp kapattın mı üstünü yoksa her tarafına yaydırarak sürüp mü kapattın ?

Laptopların termal macununu değiştirirken katı halli bir macun sürmenizi ve az miktarda sürmenizi tavsiye ederim. Aksi halde bakır sogutucu temas ederken taşırıp pump out yapıp macunu dışarı atıyor. bu da daha kötü ısınmasına vesile oluyor.

kardom ya az sürdün ya da fanlar gidik söylediklerinden anladığım kadarıyla

Ya çok kötü sürdün ya da direkt pump out yaptı.

Macun ne zamandır sende ?
Nasıl sürdün ? X şeklinde mi, nokta bırakıp kapattın mı üstünü yoksa her tarafına yaydırarak sürüp mü kapattın ?
Yeni aldım hocam pump out nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardom ya az sürdün ya da fanlar gidik söylediklerinden anladığım kadarıyla
Fanları nasıl değiştiririm bence de fanlar gidik

Fanları nasıl değiştiririm bence de fanlar gidik
kardom chagpt ye yazınca linkleri önüne getiriyor bütçene göre alabilirsin fakat benden tavsiye aynı laptop dan bul ölü ama fanları çalışan fanlarını kendi cihazına tak daha sağlıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,378
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri