Yük altındayken 91 derece olması bazı laptoplar için normal olabilir, kullandığın macuna göre de değişebilir, laptop modeli ve termal macunu + nasıl sürüdüğünü yazmazsan yardımcı olamayız.Laptopun çok ısınıyor macun değiştirdim yine aynı ne yapmalıyım
Yük altındayken 91 derece olması bazı laptoplar için normal olabilir, kullandığın macuna göre de değişebilir, laptop modeli ve termal macunu + nasıl sürüdüğünü yazmazsan yardımcı olamayız.
Thermalright mı ne var macun onu kullanıyorum masa üstümde de kullanıyorum çok iyi macun acele nitro 5 laptop modelim hava 29-33 derecelerde bu aralar laptop yükseltecim var rahat hava alsın diye almıştımmx4 mü kullandın mx6 mı kardom hava sıcak mı laptop yeteri kadar hava alabiliyor mu soğutucu kullanıyor musun fanların dönüş hızı nasıl babam böyle pasta yapmayı kimden öğrendi sorularının da cevabını vermen lazım sağlıklı cevap için
Ya çok kötü sürdün ya da direkt pump out yaptı.Thermalright mı ne var macun onu kullanıyorum masa üstümde de kullanıyorum çok iyi macun acele nitro 5 laptop modelim hava 29-33 derecelerde bu aralar laptop yükseltecim var rahat hava alsın diye almıştım
kardom ya az sürdün ya da fanlar gidik söylediklerinden anladığım kadarıylaThermalright mı ne var macun onu kullanıyorum masa üstümde de kullanıyorum çok iyi macun acele nitro 5 laptop modelim hava 29-33 derecelerde bu aralar laptop yükseltecim var rahat hava alsın diye almıştım
Yeni aldım hocam pump out nedirYa çok kötü sürdün ya da direkt pump out yaptı.
Macun ne zamandır sende ?
Nasıl sürdün ? X şeklinde mi, nokta bırakıp kapattın mı üstünü yoksa her tarafına yaydırarak sürüp mü kapattın ?
Fanları nasıl değiştiririm bence de fanlar gidikkardom ya az sürdün ya da fanlar gidik söylediklerinden anladığım kadarıyla
Yeni aldım hocam pump out nedir
kardom chagpt ye yazınca linkleri önüne getiriyor bütçene göre alabilirsin fakat benden tavsiye aynı laptop dan bul ölü ama fanları çalışan fanlarını kendi cihazına tak daha sağlıklıFanları nasıl değiştiririm bence de fanlar gidik