Bedi 80+ Bronze Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 757 Reaksiyon skoru 158 16 Şubat 2024 #1 Saat hediye geldi açmaya çalıştığım zaman açılmıyor. Şarja taktığım zaman şarjı full gözüküyor şarjdan çıkarttığım zaman ise kapanıyor ve açılmıyor. Şarjda iken bluetooth ile bağladım ama bir işe yaramadı.
Saat hediye geldi açmaya çalıştığım zaman açılmıyor. Şarja taktığım zaman şarjı full gözüküyor şarjdan çıkarttığım zaman ise kapanıyor ve açılmıyor. Şarjda iken bluetooth ile bağladım ama bir işe yaramadı.
JackRyan Cezalı 80+ Silver Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 3,969 Reaksiyon skoru 2,421 16 Şubat 2024 #2 Sahte mi band olmasin hocam ben 2 yildir kullaniyorum hamama bile girdim sıcağa bile dayandı taş gibi cihaz bozuk gelecegini sanmiyorum
Sahte mi band olmasin hocam ben 2 yildir kullaniyorum hamama bile girdim sıcağa bile dayandı taş gibi cihaz bozuk gelecegini sanmiyorum
Bedi 80+ Bronze Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 757 Reaksiyon skoru 158 16 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kerimavrs yazmış: Sahte mi band olmasin hocam ben 2 yildir kullaniyorum hamama bile girdim sıcağa bile dayandı taş gibi cihaz bozuk gelecegini sanmiyorum Devamı için tıklayın... şirket hediyesi çakma değildir heralde
kerimavrs yazmış: Sahte mi band olmasin hocam ben 2 yildir kullaniyorum hamama bile girdim sıcağa bile dayandı taş gibi cihaz bozuk gelecegini sanmiyorum Devamı için tıklayın... şirket hediyesi çakma değildir heralde