Yeni model araç almak mı ? Eski model araç almak mı ?

Tinerci

80+
Reaksiyon skoru
39
eski model bmw , audi , mercedes ,(2010 üstü 150000 km ) almak mı oksa yeni model fiat, opel, peugeot , wolswogen (2020 üstü 30000km ) almak mı ? bana kalırsa eski olsun kaliteli olsun bütcem maks 1m önerilerinizi bekliyorum

Eski Model : bmw 116 i ( 2012 120 binde ) audi a3 ( 2015 model 200 binde )

Yeni Model : egea , clio , megane 4 ...

eski model bmw , audi , mercedes ,(2010 üstü 150000 km ) almak mı oksa yeni model fiat, opel, peugeot , wolswogen (2020 üstü 30000km ) almak mı ? bana kalırsa eski olsun kaliteli olsun bütcem maks 1m önerilerinizi bekliyorum

Güzel diye km yüksek araba alma...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Opel pejo Citroende alma

bu işin cevabı sende…Paran varsa zevkinde vardır. Zevkin varsa paranda vardır.

Eski araba masraf çıkartır her an risktir kumardır 35 yaşındayım belki adıma en az 10 tane arabam oldu.. ilk arabalarım eski model di para az ancak alabildik ama her ay para harcadım arabaya hep arıza…sonra dedimki yüksek model düşük km … hiç başım ağrımadı benzini koy bin :) metal yorğunlu diye bir şey var kul yapısı eskidikçe ömrü kısalır ..

bu işin cevabı sende…Paran varsa zevkinde vardır. Zevkin varsa paranda vardır.

Eski araba masraf çıkartır her an risktir kumardır 35 yaşındayım belki adıma en az 10 tane arabam oldu.. ilk arabalarım eski model di para az ancak alabildik ama her ay para harcadım arabaya hep arıza…sonra dedimki yüksek model düşük km … hiç başım ağrımadı benzini koy bin :) metal yorğunlu diye bir şey var kul yapısı eskidikçe ömrü kısalır ..
anladım yeni modeli tercih et boş olsun araba demek istedin sanırım bende pek fazla uğraşmak istemiyorum zaten

Hocam kesinlikle eski almanlara özellikle bmwlere bulaşmayın. Klasik bir söz var. "Yeni yenidir". Sorunsuz rahatça binebilceğin bir araba al gitsin. Yine klasik bir laf vardır. "1. sahibi Bmw ye biner 2. Sahibi bmw yük bindirir" sahibine diye. (biraz değiştirdim) Bütçe dahilinde Honda Corolla gibi sorunsuzluğu ile ünlü araçlarada bakabilirsiniz hocam. Clio nun boşunda arka camlar bile otomatik değil ama en azından sanayiye gitmiyor bir yağ bakımı. Eski araç alıp neresinde ne sorun olcak ağır bakımları şusu busu önceki sahipleri nasıl kullandı yağ bakımı ağır bakımları düzgünce yapıldı mı triger değişti mi? Uzun yola giderken sorun olur mu düşüncesi yerine boş bir clio bile daha iyi olur hocam.

Tabi ki egea

Geri