Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni monitör aldım sizce nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Rıdvan Burak
Aldıktan sonra bir şeyleri tatmini için yorum almak yerine alacağın yorumlar tadını kaçırabilir. Bu yüzden bir ürünü aldıktan sonra nasıl değil, almadan önce sormanız daha iyi olur. Aldıktan sonra yapacağınız iş monitörün deneyimini aktarmak olabilir.
Haklısın kanka almadan öncede sormuştum herkes onaylamıştı şimdi birdaha atayım dedim bu sefer eleştiriler gelmeye başladı tuhaf bi durum 😂

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
ahmet er
merhabalar hayırlı olsun güzel bir ürün ıps panel renk değerleri iyi güzel tercih

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yiğit
Denedim sallanma yok hocam
Monitör Hafif bir modele benziyor. Bahsettiği şey oyun oynarken sert mouse ve klavye tıklamalarında veya kolumuzu koyduğumuzdaki masa sallanması esnasında, bir sallanmadan bahsediyor sanırım. Ne dedim la ben :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
a l p e r
Aldıktan sonra bir şeyleri tatmini için yorum almak yerine alacağın yorumlar tadını kaçırabilir. Bu yüzden bir ürünü aldıktan sonra nasıl değil, almadan önce sormanız daha iyi olur. Aldıktan sonra yapacağınız iş monitörün deneyimini aktarmak olabilir.
Normalde olsa boyle bı yorumu görünce triggerlanirdim da çok mantıklı yorum

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
Haklısın kanka almadan öncede sormuştum herkes onaylamıştı şimdi birdaha atayım dedim bu sefer eleştiriler gelmeye başladı tuhaf bi durum 😂
Hocam mümkünse onaylayanlardan tekrar öneri vermelerini isteme :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Rıdvan Burak
Monitör Hafif bir modele benziyor. Bahsettiği şey oyun oynarken sert mouse ve klavye tıklamalarında veya kolumuzu koyduğumuzdaki masa sallanması esnasında, bir sallanmadan bahsediyor sanırım. Ne dedim la ben :D
Masan sağlamsa monitör de sağlam durur

Top Bottom