rburakuysall
80+
- Reaksiyon skoru
- 108
Aynı fiyata 24gn60r-b var ve o 1 ms gtg yinede kötü bir seçenek değil fakat onu alman daha iyi olurduŞimdi evime ulaştı bilgisayarım henüz olmadığı için deneyimleyemedim yarın abdullah abinin çıkaracağı sistem 4060 ti falan olursa onu alcam sizce monitör nasıl
hocam ben bu monitörde acayip bir sallanma problemi yaşamıştım ayaklığı değiştirdim yine aynı sıkıntıyı yaşadım sonra sattım direkt siz dener misiniz acaba sıkıntı yaşayacak mısınız?Şimdi evime ulaştı bilgisayarım henüz olmadığı için deneyimleyemedim yarın abdullah abinin çıkaracağı sistem 4060 ti falan olursa onu alcam sizce monitör nasıl
ben pek tavsiye etmiyorum hocamBen de almayı düşünüyorum nasıl buldun monitörü?
Denedim sallanma yok hocamhocam ben bu monitörde acayip bir sallanma problemi yaşamıştım ayaklığı değiştirdim yine aynı sıkıntıyı yaşadım sonra sattım direkt siz dener misiniz acaba sıkıntı yaşayacak mısınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
açıkca söylemek gerekirse ayaklığı son derece kötü bir monitördü mouse hareket ettirsem sallanıyordu onun dışında problem yaşamamıştım eğer sizde de sallanma olursa ayaklık alırsınız ben bu yüzden başka monitör aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben pek tavsiye etmiyorum hocam
hayırlı olsun o sıkıntı dışında ben gayet iyi buldum monitörüDenedim sallanma yok hocam
Çok teşekkür ederim tipi falan çok hoşuma gitti zatenhayırlı olsun o sıkıntı dışında ben gayet iyi buldum monitörü
Farkı neAynı fiyata 24gn60r-b var ve o 1 ms gtg yinede kötü bir seçenek değil fakat onu alman daha iyi olurdu
1 ms Mprt 4 ms gtg'ye eşit ama 1 ms gtg sabit 1 ms'e eşit arkadaki tek fark buFarkı ne
Kanka valla bu terimleri anlamıyorum mala anlatır gibi anlat1 ms Mprt 4 ms gtg'ye eşit ama 1 ms gtg sabit 1 ms'e eşit arkadaki tek fark bu
Monitörün 1 milisaniye gecikmeye sahip değil 4 milisaniye gecikmeye sahip ama benim önerdiğim 1 milisaniye arada 3 milisaniye fark var muhtemelen gözün ile ayırt edemezsin ama bir eksiklik nasıl olsaKanka valla bu terimleri anlamıyorum mala anlatır gibi anlat![]()